Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU
Povratak na članak

VIDEO Zašto je važno educirati ljude o energetskoj učinkovitosti

Cilj programa je suradnja i povezivanje akademske zajednice i realnog sektora koji će studentima dati dodanu vrijednost obrazovanju

Komentari 10

VI
Vito
08:09 07.12.2018.

"Zašto ste targetirali" ---????--- Pa gdje vi živite??? __ Zašto ne oštujete hrvatski jezik i govor??? __ Zašto ste ciljali --- jednostavno i svima razumljivo __ Zašto je vama toliko teško govoriti hrvatskim jezikom???

VL
VI
Vito
07:54 07.12.2018.

"Nešto što svatko od nas ima koristi" --- ??? --- Kakvu korist ima od energetske učinkovitosti, kad mi "prof. silvije novak" zabranjuje njezino korištenje???

VL
VI
Vito
08:14 07.12.2018.

Točno tako - mediji su ključni u širenju informacija __ Zbog toga i imamo hdz na vlasti punih 20 godine, od mogućih 28. __ No, sad ste pokrenuli pitanje: tko novinarima piše tekstove da pljačkaška organizacija pred sudom osuđena za pljačku Hrvatske uspješno nakon presude uspije doći na vlast??? __ Jer, da su novinari stvarno educirani, obrazovani i neovisni danas bi Hrvatska bila bogatija od Singapura, a ne skoro pa siromašnija od Grčke.

VL
VI
Vito
08:06 07.12.2018.

"ona je usko vezana uz gospodarstvo jedne zemlje" ---???--- U Hrvatskoj postoji tvornica mineralne vune "Rockwool", ALI... na studentki dom u Zagrebu je "gradonačelnik" ugradio zapaljivi stiropor nekoliko puta manje učinkovit u provođenju topline od mineralne vune. __ Stiropor proizvodi, ako ne uvozi, kriminalac, kriminalac određuje i potpisuje odobrenja za sukladnost zakona i energetske učinkovitosti, a novinari o tome moraju šutjeti ili laprdati poput ove "lijepogovornice", teško glasnogovornice, (bez seksizma, molim lijepo). __ Zašto "lijepogovornice",a ne "grasnogovornice"??? __ REGEA postoji deset (10) godina u Hrvatskoj, a danas u ulici pored Samoborčeka, mislim da ju sad zovu Ađijina, oblažu zgradu stiroporom, umjesto mineralnom vunom. __ Da je ova stvarno GLASNOgovornica, zgradu bi oblagali mineralnom vunom, a stiropor bi ZAKONOM ZABRANILI na stambenim zgradama.

VL
VI
Vito
07:29 07.12.2018.

VIDEO Zašto je važno educirati ljude o energetskoj učinkovitosti ::: Dajte prvo educirajte sebe. __ Želim zgradu obložiti mineralnom vunom, a grad to ne dopušta. __ Sad vi ene educirajte kako prepoznati kretena koji se postisao pod zabranu, a vidim slova ispod pečata prf. silvije novak???

VL
VI
Vito
07:28 07.12.2018.

VIDEO Zašto je važno educirati ljude o energetskoj učinkovitosti ::: Dajte prvo educirajte sebe. __ Želim zgradu obložiti mineralnom vunom, a grad to ne dopušta. __ Sad vi ene educirajte kako prepoznati kretena koji se postisao pod zabranu, a vidim slova ispod pečata prf. silvije novak???

VL
VI
Vito
07:36 07.12.2018.

nove prihode za gradove i općine ::: Zar mi savjetujete da platim mito??? __ Opće je poznato da "prof.silvije novak" dijeli dopuštenja samo onima koji "zadovoljavaju uvjete" - tako po državnim zgradama i zgradama ubojica i kriminalaca po središtu zagreba možemo vidjeti moderne materijale, ali običa puk ne smije koristiti moderne materijale kako bi obnovio fasadu i energetski učinkovito zaštitio vlastiti džep. __ Primjer je zgrada na čošku Jurišićeve i palmotićeve gdje je Albanac nadogradio dva kata na zaštićenu zgradu. __ Primjer je zgrada broj 4u Praškoj gdje je isti Albanac srušio zgradu, iako na građevinskoj tabli piše: restauracija postojećeg dvorišnog objekta - ne uličnog.

VL
VI
Vito
08:29 07.12.2018.

Neinformirana javnost je katasrofa za Hrvatsku već punih 28 godina. __ Tu energetska učinkovitost nije "na prvom mjestu", već dolazi do izražaja NEUKOST I NEOBRAZOVANOST sadašnjih "novinara" __ Samo se sjetite ministrice prostornog uređenja, graditeljstva i stanovanja martine matulović dropulić -- ZABRANILA gradnju vjetroelektrana i ugradnju fotonaponskih panela uz Jadransku obalu, naravno i po krovovima kuća u Zagrebu, iako je Zagreb četiri (4X) puta sunčaniji od Austrije -- od 27. siječnja 1995.g. u Hrvatskoj je "na snazi" zabrana ozbiljnog provođenja korištenja stvarno energetski učinkovitih materijala - iako je baš Hrvatska prednjačila u izradi fotonaposnkih panela, termopanela i mineralne vune, zakonima su uspješno zaustavili razvoj tog "programa" samo kako bi pljačkaška organizacija pokrenula uvoz tog "programa" čime je, ako ne uništila, onda "dobrano" unazadila hrvatsko gospodarstvo i osiromašila energetsku neovisnost stanovništva Hrvatske za najmanje (2018-1995) dvadesettri (23) godine

VL
VI
Vito
07:49 07.12.2018.

obrazovni program "Energetska učinkovitost - novinarstvo za budućnost". ::: "Ova vam je dobra" __ Novinarstvo budućnosti na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu __ Očito i tu nisu "svi na broju". __ Novinarstvo budućnosti se mora provoditi već od obitelji pa vrtića te nakon toga osnovne i srednje škole __ Na fakultetu je osoba već ispranog mozga i više nema dovoljno vlastitog mišljenja za shvaćanje pojmova, kamoli pojma -novinar- i -novinarstvo- __ No, "što je, tu je" pa svaka čast onima koji pokušavaju spasiti mozgove od daljneg propadanja. __ Sad je samo pitanje načina upisa u taj program: Ima li na upisnom listiću pitanje: jeste li član hdz - ovaca ili njihove mladeži??? __ Da, da, to bi spadalo u kršenje zakona o pripadnosti. __ No, i tu moramo krenuti s educiranjem mladih potencijalnih novinara - ne može na studij jatak ili član pljačkaške organizacije pred sudom osuđene za pljačku Hrvatske. __ Dokaz je vidljiv u izjavi trenutnog ministra poljoprivrede - od EU dobivamo 100 % novca za poljoprivrednike, a hdz sebi uzima od te svote 20 % - bilo jučer objavljeno iz javne kuće zvane hrt. __ A poznato je da i štale moraju biti energetski učinkovite izgrađene kako bi stoka bila učinkovito iskorištena __ Kako može biti kvalitetna učinkovitost stoke kad umjesto predviđenih 100 % dobiva 80 %???

VL
VI
Vito
08:31 07.12.2018.

Najgore se dogodilo - vraćena je na vlast pljačkaška organizacija, jer su "novinari" namjerno dezinformirali javnost

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.