Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi član

Emil Tedeschi 
u Trilateralnoj komisiji umjesto 
K. Grabar-Kitarović

emil tedeschi
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
20.10.2015.
u 07:15

Uz Tedeschija otprije su članovi bivši predsjednik uprave Zagrebačke banke Franjo Luković i poznati odvjetnik Marijan Hanžeković

        Čelnik Atlantic grupe Emil Tedeschi novi je član Trilateralne komisije i jedan od tri predstavnika naše zemlje u članstvu, a zamijenio je Kolindu Grabar-Kitarović koja je izborom za predsjednicu Hrvatske izbrisana s popisa članova.

Uz Tedeschija otprije su članovi bivši predsjednik uprave Zagrebačke banke Franjo Luković i poznati odvjetnik Marijan Hanžeković. Njezini članovi su ugledna imena iz svijeta politike i biznisa, ima ih od 390, a članom se postaje samo na poziv. Inicijator osnivanja bio je David Rockefeller, a danas su članovi istaknute osobe poput Henrya A. Kissingera, Marija Montija, Madeleine K. Albright, Billa Clintona, Carla Bildta.

>>     Prihodi i dobiti rastu, izvoznici s boljim rezultatima

Komentara 45

AN
anticenzura
08:28 20.10.2015.

Trilateralna komisija je privatna masonska organizacija, privatan klub svjetskih lopova i bandita, ne trpajte nasu DRZAVU u prljave poslove privatnih bankstera i mafijasa porobljivaca ljudskoga roda. Koga oni predstavljaju, nasu drzavu? Ne predstavljaju oni nasu drzavu, posto ta mafijaska organizacija nije priznata zvanicno od ni jedne drzave, vec se radi o PRIVATNOM mafijaskom klubu probisvjeta!!! Gdje se u Ustavu Republike Hrvatske ili bilo gdje u bilo kojem zakonu spominje Trilateralna komisija? O cemu vi govorite? To je zlo i to treba izbjegavati u sirokom luku. Ovi banditi prave paralelne Vlasti, drzave u drzavi, samo za svoju elitu izabranih, pogledajte kako su opljackali Hrvatsku i predali svojima 200, to treba tjerati i procesuirati, oduzeti im svu imovinu sto opljackali gradjanima i strpati dozivotno na robiju za veleizdajnistvo!!!

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
08:11 20.10.2015.

Hanzekovic ,tedeschi pa franjo lukovic ma divota al ima ih jos punooo ,masoni kojima treba stati na kraj uzas

FR
franeeee
07:53 20.10.2015.

i taj je dušu vragu prodal

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije