Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE NUSPOJAVE
Povratak na članak

EMA istražuje slučajeve poremećaja živčanog sustava nakon cijepljenja AstraZenecom

Regulator je također podržao cjepivo J&J

Komentari 10

CR
crocro
17:39 07.05.2021.

Pitanje je kakve se nuspojave nakon cijepljenja ovim cjepivom trebaju pojaviti da bi se konačno zabranila uporaba ovoga cjepiva. Kada su se pojavile tromboze, ljudi su se uplašili, da bi ih se opet nekako pridobilo da nastave cijepljenje tim cjepivom jer da je blagodat veća od posljedica. A sada se na istom cjepivu istražuju slučajevi poremećaja živčanog sustava. I dalje tko nam garantira da se nećemo ovzeno cijepiti minimalno jednom ili dva puta godišnje a kako nam prirodni imunitet bude opadao, možda i jednom mjesečno, tko to može garantirati. Cijepljeni će imati povlastice putovanja i sl. a što će imati oni koji su zdravi i necijepljeni, da li će oni imati slobodu kretanja u svim smjerovima, tj. da li će imati privilegiju cijepljenih i da li će zdravi moći biti u kategoriji cijepljenih ili niže rangirani? Da li će doći vrijeme da nas odvode na cijepljenje, jednostavno da nas zgrabe pod ruke i zavrnu nam rukave i štrcnu nam sadržaj bočice u tijelo. Svatko razumije da je cijepivo možda spas od najtežih posljedica, ali da li tko razmišlja što nam donosi sadržaj cjepiva u budućnosti po naš imunitet? A sada se pripremaju djeca i mladež na cjepivo. Kao da se budim iz nekog filma 2255 godine.

VL
ZP
Zabranjen pristup
18:39 07.05.2021.

Male sanse na jedno male na drugo i kad zbrojimo sve te male onda su male sanse da nema posljedica

VL
MA
Mary5
21:53 07.05.2021.

Stop cijepivu !!!!!!

VL
DU
Deleted user
20:48 07.05.2021.

To je isto kao da lisica čuva kokoši

VL
MA
malena27
22:06 07.05.2021.

Pitam se za koliko nas je prodala banda izdajnička ? Da li smo vrijedili puno ili malo? Ubija me misao da su nas možda dali nizašto.

VL
DU
Duslikr
19:05 11.05.2021.

Ma kako ono ide? Aha! "Cijepivo je ispitano i sigurno" nemoj biti antivakser, cijepi se Astrom.

VL
Avatar Belski
Belski
17:42 07.05.2021.

"Lipo prosimo naše pučanstvo neka se cipi cipivom AstraZenece i tako skinu stigmu s tog cipiva!" 👹

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.