Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DESET GODINA POSLIJE
Povratak na članak

Elian oprostio svojim rođacima, ali otac nije

16-godišnji Elian danas je član Komunističke partije na Kubi i polaznik srednje vojne škole.

Komentari 4

PO
pocrn
21:55 04.07.2010.

..bedastoce.... ..naravno da mu je dobro, komunizam djeluje upravo na taj nacin, isprani mozgovi... neupitan lojalitet prema istome te neki \"polozaj\" i zaista nigdje ti na svijetu ne moze biti bolje nego li u komunjarskoj zemlji,....imas sve ovlasti nad pukomm itd.a nikavu odgovornost, pod jednim jedinim uslovom.. da si mali poslusni robotic.!Bok!

VL
OB
-obrisani-
00:52 02.07.2010.

...............\"Elian je pristupio komunistickoj partiji\"...................... ha,ha,haaaaaaaaaaa pa morao je ......Ako zelis napredovati i imati neki bolji posao moras se uclaniti u komunisticku partiju,tocno onako kako je bilo kod nas za vrijeme onog komunjarskog krvnika Tita

VL
OB
-obrisani-
04:48 02.07.2010.

Steta sto mladic nije u Hrvatskoj. Tad bi se morao uclaniti u HDZ.

VL
Avatar B
B
22:27 02.07.2010.

Marsijanac, nije on ništa morao... pa ljudi su to, nisu balije...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.