Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
150 12°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • -obrisani-:

    Iran ce odbaciti ponudjeno! Jer Iran svakako radi na Bombi, o tome sumnje nema. Svaki se mjesec otkrivaju nova iranska \"tajna\" postrojenja, zakopana duboko u kakvoj planini ... Vec je dosta velika tragedija, da se jedna serijatska ludnica, Pakistan, uspjela ... prikaži još! docepati Bombe! Iran Bombe ne smije dobiti !!!

  • -obrisani-:

    Dakle naš sretni sizife, gdje je tvoja osuda židovskog terora nad kršćanima u Izraelu? Hajde da te vidimo, DOKAŽI da nisi židov koji širi vjersku netrpeljivost prema muslimanima u korist svog Izraela, tj. osudi: 1) Izraelska ubojstva kršćana. 2) Težak ... prikaži još!k status palestinskih kršćana koji dijele istu sudbinu kao i muslimani. 3) Izraelsko rušenje armenske crkve iz 17. stoljeća. 4) Napade izraelskih ortodoksnih židova na kršćane. 5) Izraelsko javno paljenje stotina knjiga Novog zavjeta prošle godine? 6) Postojane cesta za židove i nežidove (uključujući kršćane). 7) Izraelsku reformu u školstvu koja je ukinula običan matematički znak plus (+) i zamijenila ga sa (⊥) samo zato jer podsjeća na kršćanski križ. Možeš li osuditi ovo sve, \"kršćaninu\" naš?

  • -obrisani-:

    Ispravak: U Izraelu su religiozne slobode ustavom zagarantirana a Izrael kao drzava je pravna drzava! U Izraleu postoji nebrojeno mnogo crkvi, svete mise se odrzavaju slobodno, procesije ulicama Izraela su slobodne i na njima cesto i zidovi ucestvuju, policija i ... prikaži još! vojska jamce sigurnost ucesnicima: krscanskih, zidovskih i muslimanskih obreda! Izrael ili Izraelci ni u kom slucaju ne diskriminiraju niti onemogucuju slobodu vjere! Najsmjesnije u svemu je kad se ovaj siptar pod imenima: profesorzg, oris, kir_malesni pocne dohvatati hrvatske i katolicanstva, i uporedjivati hrvatsku i katolicku sudbinu sa Iranom, palestinom, palestincima..... to je da puknes od smijeha, ili da proplaces nad gluposti islamista! Nitko normalan u Hrvatskoj ne zeli s tim divljacima da ima posla, cak sto vise javno raspolozenje je sve drugo nego naklonjeno Iranu, tzv paletini, islamizmu…! Kulkminacija gluposti pocinje jkad kreten pocne siriti neke glupe teorije o zajednickom porijeklu hrvata i Iranaca, o rodjackim vezama perzera i hrvata! Ma koga boli blanja gdje smo nekad zivjeli, svi smo mi nekad iz Afrike stigli i imamao zajednicke korjene, ako nista drugo zbog Adama i Eve, danasnje razlike su tolike da izgledaju nepremostive, to je odlucujuce a ne s kim imamo nekakve zajednicke korijene. Od sredine 60. godina proslog stoljeca palestinci i islam teroriziraju slobodni svijet, pdmecu bombe, otimaju zrakoplove, dizu sebe i druge u zrak… Na pocetku iz gluposti, prije svega osobne su i imali neku podrsku, ali najkasnije 1972 nailaze na ostre osude zapadnog svijeta! Danas Palestince nitko normalan niti zali, niti s njima suosjeca, svak ih mrzi, jer njihove navike smo mogli upoznati nakon sto su k nama u Evrpu emigrirali! Mrznja prema arapima, perzerima i teokraciji koja dolazi iz tog dijela svijeta je danas ogromna, podrsku im pruza ultraljevica i nacisti, nitko vise! U Evropi sve vise sazrijeva spoznaja i budi se otpor prema ovim nezeljenim gostima, i sve cesce si u politickim krugovima razbija tabu i otvoreno upozorava na opasnost koju oni sa sobom dolose! Danas politicari u EU otvoreno pozivaju da se izvrsi repatrijacija (povratak u domovinu) muslimana, kao primjer pominje se Kosovo, koje je bilo srpsko, naseljeno iskljucivo pravoslavcima, a danas je kroz iznadproporcionalno razmnozavanje muslimana jednostavno islamsko! Upozorava se da se takav razvoj dogadjaja upravo odigrava u EU i da ga treba sto prije zaustaviti! Lijep pozdrav

Još iz rubrike Vijesti

Boats are seen in the only channel that allows access to the harbour, in St Helier
oko prava ribarenja

Spor nakon Brexita: Francuska i Velika Britanija rasporedile patrolna plovila u La Mancheu

Ilustracija
urnebesni gaf

Nakon dvije godine otvorio 'lažni' ormarić pa se šokirao: 'Izgubio sam dane života...'

Zagreb: Andrej Plenković obratio se novinarima nakon sastanka užeg kabineta Vlade
PREMIJER NAKON SASTANKA KOALICIJE

'Ideja je da se zabrani rad trgovina nedjeljom, uzeli bi u obzir turističku sezonu'

17