Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudski presedan
Povratak na članak

'Ekstremistička organizacija': Rusi osudili Jehovinog svjedoka na 6 godina

Christensen se izjasnio da nije kriv te rekao da samo prakticira svoje vjersko uvjerenje, što je legalno prema ruskom ustavu

Komentari 6

UJ
ujo41
13:25 06.02.2019.

komuniste i treba loviti i zatvarati pa onda.....

VL
PL
@ploto@
07:03 07.02.2019.

To su sve špijuni u Rusiji.Nakon što su Rusi potjerali Soroša i njegov nevladin klaster petokolonaških udruga u Otvorenom društvu,pojačan je pritisak na drugu liniju špijunske zajednice.Znaju Rusi što rade i ovi samo glumataju vjersku zajednicu dok špijaju.Ovog su snimali i pratili dok ga nisu zatvorili.

VL
Avatar Dixie_land
Dixie_land
13:31 06.02.2019.

Svaka čast Rusi !

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:02 06.02.2019.

i u americi je sloboda po pitanju političkog uvjerenja, al se ipak 50-ih proganjalo, zatvaralo, komuniste... još jednom, političke slobode.... inače, priča oko ovih jehovinih svjedoka je malo kompleksnija, i nije samo tak jednostavna kako tekst sugerira. dečki su se malo zaigrali pa pribjegli 'vjeri' kako bi sakrili svoje radnje i namjere. sekta ko sekta. amerika ih je puna.

VL
MX
Mister X
18:49 06.02.2019.

Njemci su isto več jako nervozni nikako im ne paše to Jehovanje . A ovo 6 godina mora da je tu bilo još toga samo se prešuti preskoči da bi ispalo gle kako su surovi prema amerićkim jehovima... Samo zatoato što ne poštuju Ruski zakon tako visoka kazna . Ako je zakonom predviđaju nema problema . Negdje te uhvate sa drogom u nekoj državi 3 mjeseca je kazan a ima gdje je streljanje ili kazne od 20 godina . U Holandiji ti legalno prodaju .... Negdje smiješ nositi oružije bez problema , a ima država večina koje se diktatori boje vlastitih građana jer su svjesni da su uglavnom zaslužili metak ......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.