Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Digli ga u zrak

Eksplozivom pokušali opljačkati bankomat na Malešnici

Primorac najbolji u Europi
Goran Kovačić
25.10.2011.
u 07:28

Od siline eksplozije oštećeno je šest vozila, a popucala su i stakla na okolnim zgradama

Nepoznati počinitelji postavili su eksplozivnu napravu na bankomat Zagrebačke banke u Ulici A. T. Mimare 9 u zagrebačkom naselju Malešnici noćas u 3.24 sata, javila je zagrebačka policija.

O kakvom je eksplozivu riječ, još nije poznato, a pretpostavlja se da su počinitelji na taj način pokušali doći do novca iz bankomata ili ga čak cijelog odnijeti s mjesta gdje je postavljen.

Od siline eksplozije oštećeno je šest vozila, a popucala su i stakla na okolnim zgradama. Isti bankomat razbojnici su pokušali opljačkati i prije dvadesetak dana.

Ozlijeđenih na sreću nije bilo, a policija traga za počiniteljima.

Komentara 11

Avatar dariodario551
dariodario551
07:55 25.10.2011.

Ne parkirajte automobile u blizini : Bankomata,banaka,benz postaja,pošta,dućana,trgovina,kioska itd Parkirajte u Šumi - tamo neće doći do Pljačke bankomata

Avatar Relaksacijaa
Relaksacijaa
07:59 25.10.2011.

Radi se najvjerojatnije o explosivu kakvim je punjena protutenkovska mina,i do ćijeg je sadrržaja lako doći obićnom pilom potreban je samo upaljać i TENK leti zrakom - Trotil

VE
vedr4n79
07:48 25.10.2011.

...a pretpostavlja se da su počinitelji na taj način pokušali doći do novca iz bankomata, ili ga čak cijelog odnijeti s mjesta gdje je postavljen. ma dečki zaboravili pin, kakva pljačka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije