Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuno uništen

Eksplozivna naprava bačena u ured odvjetnika u Tuzli

ručna bomba
Foto: ilustracija
14.02.2015.
u 10:50

Balijagić je kazao da je u petak dobio SMS u kojem se s nepoznatog njemu broja izražava sućut za ubijenu odvjetnicu Jasminu Koričić

Nakon što je u petak u Bihaću likvidirana odvjetnica Jasmina Koričić, isti dan oko 23 sata eksplodirala je zasad nepoznata eksplozivna naprava u uredu tuzlanskog odvjetnika Faruka Balijagića. Napravu su podmetnule nepoznate osobe, nakon detonacije buknuo je požar, a sama eksplozija uništila je odvjetnikov ured, javlja Dnevni avaz.

Balijagić je za Dnevni avaz potvrdio da se dogodio napad.

Rekao je da se radi o snažnoj eksploziji naprave koja je u njegov ured najvjerojatnije ubačena kroz prozor zahoda.O motivima napada kazao je da ne može govoriti. Također je kazao da je u petak dobio SMS u kojem se s nepoznatog njemu broja izražava sućut za ubijenu odvjetnicu Jasminu Koričić. Poruku je shvatio kao prijetnju.

- Mogu samo reći da je takve poruke svojevremeno  dobivala i državna tužiteljica Diana Kajmaković – rekao je tuzlanski odvjetnik za Dnevni avaz.

>> U eksploziji bombe u Bihaću ubijena odvjetnica Jasmina Koričić

Komentara 4

UN
unbekant
20:55 14.02.2015.

Bilijagic,"o motivu napada ne moze govoriti",hoces,hoces govoriti,i te kako govoriti i obrazlozit sve,jer narodu je puna kapa,takvih lopova kao ti jarane.......

KA
kajinx
18:22 14.02.2015.

To je vjerovatno bila bomba.

Avatar sizif
sizif
11:59 14.02.2015.

A ti Kurda iz Kurdistana ako te ne interesira lijepo preskoci i citaj nesto drugo. Na primjer koje ulice su danas bez struje u Kninu, Zupanji... ili o kurdima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije