Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA UHIĆENJA

Eksplozije u Manchesteru, policija i dalje hapsi sumnjivce

Foto: Reuters
1/4
28.05.2017.
u 17:08

Sumnjivi 25-godišnjak uhićen je kod Old Trafforda nakon što su građani prijavili zvukove nalik eksplozijama

U Velikoj Britaniji nastavljaju se uhićenja sumnjivaca, umiješanih u bombaški napad u Manchesteru.

25-godišnji sumnjivac uhićen je danas na području Old Trafforda nakon što su građani prijavili zvukove nalik eksplozijama u obližnjoj četvrti Moss Side.

Jedan je stanovnik na Twitteru napisao da se eksplozija čula malo prije dva sata po lokalnom vremenu. Na tom području viđeni su policijski psi, a sve su tamošnje ulice zatvorene za promet. 

 

Tjedan dana nakon bombaškog napada u Manchesteru, u kojem je poginulo 22 ljudi, a ozlijeđene su desetine, u pritvoru se nalazi ukupno 12 osoba.

Komentara 4

GO
gooniegoogoo
20:50 28.05.2017.

prvo bi trebalo Blaira i Clegga uhapsit, a svi zagovornici otvorenih granica i multikulti su odgovorni, a inače, bit će milione nemoguće uhapsit

DO
donIvan
22:25 28.05.2017.

hapsi hahahaha uhićuje novinaru moj

SD
sdpesticid
00:40 29.05.2017.

što li su kvazi ljevičari napakirali starom kontinentu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije