Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNA OSOBA POGINULA

Eksplozije na Krimu: Ukrajinske snage potvrdile napad na rusku vojnu bazu, uništeno 9 zrakoplova

Smoke rises after explosions were heard near Novofedorivka
Foto: OBTAINED BY REUTERS/REUTERS
1/3
10.08.2022.
u 16:58

Jedna je osoba poginula u nizu eksplozija u blizini odmarališta na anektiranom poluotoku

Ukrajinske zračne snage priopćile su da je devet ruskih zrakoplova uništeno u velikim eksplozijama u vojnoj zračnoj bazi na Krimu.

Podsjetimo, na ruskoj vojnoj zračnoj bazi na Krimu jučer su odjeknule eksplozije, a tamošnje ruske vlasti isprva su izvijestile kako nije bilo žrtava, a kasnije potvrdile kako je jedna osoba poginula, a desetak ljudi je ozlijeđeno.

Ukrajinske vlasti potvrdile su za Sky News kako su njihove snage izvele operacije u bazi. 

Jedna je osoba poginula u nizu eksplozija u blizini odmarališta na anektiranom poluotoku - oko 200 km unutar teritorija pod kontrolom Rusije.

Rusija je demantirala da je ikakav zrakoplov oštećen u eksplozijama ili da se dogodio bilo kakav napad. 

>> VIDEO Stiglo ozbiljno upozorenje zbog nuklearke Zaporižje: 'Granatiranja su jako opasna. Tu je najradioaktivniji materijal'

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar kastanjer2
kastanjer2
18:46 10.08.2022.

Rusi masovno napuštaju Krim. Kolona prema Kerčkom mostu u jednom trenutku bila 100 km. Rusi naseljavali svoje progonili Ukrajince i Tatare, i sve im se ruši jednim preciznim pogotkom. Kao da je bitno s čime su ih klepili. Bitno da jesi i Rusi više nigdje ne mogu mirno spavati.

Avatar kastanjer2
kastanjer2
18:59 10.08.2022.

Polako ukrajinska vojska uskraćuje sve prednosti koje je Rusija imala na početku rata. Kažu 9 zrakoplova oštećeno, a na parkingu nekoliko desetina automobila uništeno. Parking je pored aredroma, što je tek bilo na aerodromu sa kojeg je na parking doletjela velika metalna greda. Orix blog ne računa uništene lade pilota i tehničkog osoblja. Baš me zanima hoće li još držati zrakoplove na tom aerodromu?

LE
LetnaU2
20:47 10.08.2022.

Ti Rusi se de facto nisu maknuli dalje od Staljina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije