Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA ŽRTAVA

Eksplozije i požar u turskom skladištu streljiva pored Sirije

turska policija
Foto: Reuters/PIXSELL
09.08.2019.
u 08:09

Nakon eksplozije izbio je požar u nekim dijelovima skladišta vojnog streljiva smještenoga pored nogometnog igrališta nedaleko od pograničnoga grada Reyhanlija

Niz eksplozija odjeknulo je u petak u ranim jutarnjim satima u skladištu streljiva u turskoj pokrajini Hatay pored sirijske granice te su obližnji stanovnici evakuirani, no nema dojava da je itko stradao, objavila je turska televizija NTV.

Uzrok eksplozije oko 3 sata ujutro po lokalnom vremenu u gradu Reyhanliju u Hatayu još se ne zna, prenosi televizija.

Nakon eksplozije izbio je požar u nekim dijelovima skladišta vojnog streljiva smještenoga pored nogometnog igrališta nedaleko od pograničnoga grada Reyhanlija, izvijestila je državna novinska agencija Anadolija.

Glavna autocesta od Reyhanlija prema sjeveru i druge obližnje ceste zatvorene su za promet nakon eksplozija, prenosi NTV.

Komentara 1

Avatar intimus500
intimus500
10:26 09.08.2019.

ne mogu rusi biti bolji od njih ...pa evo i njima gore skladišta :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije