Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRADALA SAMO ULAZNA VRATA

Jaka detonacija uznemirila građane - pred ulaznim vratima 60-godišnjaka eksplodirala ručna bomba

Varaždin: Očevid u zgradi gdje je nepozanti počinitelj aktivirao ekspolzivnu napravu
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
1/6
26.01.2017.
u 10:00

Srećom, ozlijeđenih osoba nije bilo

Policija je izvijestila da je u Ulici Frana Supila u Varaždinu ispred ulaza u stambeno-poslovni objekt u vlasništvu 60-godišnjaka jučer u 20.45 sati eksplodirala ručna bomba M-75! Tko ju je aktivirao, zasad nije poznato.

- Na mjestu događaja policijski službenici su utvrdili da je nepoznati počinitelj aktivirao nepoznatu eksplozivnu napravu ispred obiteljske kuće i poslovnog prostora trgovine, a koje je vlasništvo muškarca starosti 60 godina. Uslijed eksplozije došlo je do oštećenja poslovnog prostora, osobnog vozila vlasništvo 73-godišnjakinje, kao i dijelova okolnih stambenih zgrada - ističu u PU varaždinskoj.

Policijski službenici su u suradnji s pirotehničarima Policijske uprave varaždinske obavili očevid kojim je utvrđeno da je eksplodirala ručna bomba M-75. Srećom, ozlijeđenih osoba nije bilo.

- Policijski službenici nastavljaju rad i poduzimaju mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja i pronalasku počinitelja kaznenog djela - kažu u policiji.

>>U Bibinjama postavio eksplozivnu napravu i oštetio općinu

>>Snažna eksplozija uzbunila Šibenčane: kamenje letjelo na sve strane, oštećeni auti

Komentara 1

JU
jurajuric118
06:42 26.01.2017.

ovo u krim svjetu nazivaju "upozorenje"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije