Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽAR

Eksplozija u Splitu: Tijekom noći izgorio Golf, nije bilo ozlijeđenih

Split: Tijekom noći na parkiralištu izgorio automobil
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/8
25.07.2021.
u 10:59

Vatra nije zahvatila druga parkirana vozila

 Osobno vozilo Golf u potpunosti je izgorjelo u eksploziji te požaru koji je potom uslijedio jutros oko 4 sata u Splitu, doznaje se u nedjelju u policiji.

Vatrogascima je jutros u 4 sata javljeno da u Papandopulovoj ulici kod broja 16 gori 'Golf četvorka' koja je prethodno eksplodirala.

Na mjesto događaja odmah je upućena Javna vatrogasna postrojba Split te je požar ugašen. U požaru nije bilo ozlijeđenih, a vatra nije zahvatila druga parkirana vozila.

Policija na mjestu događaja obavlja očevid kako bi utvrdili uzroke eksplozije i požara.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Tata1208
Tata1208
15:00 25.07.2021.

Da mi netko ponudi opcije da živim u Splitu ili Afganistanu, izabrao bih Afganistan. Sigurnije je.

Avatar matezanki13
matezanki13
17:31 25.07.2021.

Požaru je prethodila svađa muškaraca koji su iz Slavonije stigli u Split prije par dana. Odsjeli su u apartmanu na Trsteniku. Sinoć su se posvađali. Jedan im je prvo zapalio odjeću, a onda, nešto kasnije, i automobil. Policija se nada da će ga uskoro pronaći i zaključiti ovaj slučaj.

CK
CKI
12:35 25.07.2021.

Opet!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije