Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozlijeđena i djevojčica

Eksplozija bombe u Lyonu, 13 ozlijeđenih, policija traga za napadačem

Eksplozija u Lyonu
Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
Autori: Vecernji.hr, Hina
24.05.2019.
u 20:52

Policija traži biciklista, starog između 30 i 35 godina kojega je sigurnosna kamera snimila na mjestu eksplozije kako ostavlja torbu ispred slastičarnice kratko prije nego što je došlo do eksplozije oko 17.30 sati

Najmanje 13 ljudi ozlijeđeno je u eksploziji u Lyonu u Francuskoj, a radi se o lakšim ozljedama. Među ozlijeđenima je i djevojčica. 

Francuska policija traga za bombašem koji je osumnjičen da je ostavio torbu-bombu.

Eksplozija u Lyonu
1/11

U toj torbi ostavljenoj ispred slastičarnice u pješačkoj ulici nalazili su se vijci i čavli, naveo je policijski izvor.

Policija traži biciklista, starog između 30 i 35 godina kojega je sigurnosna kamera snimila na mjestu eksplozije kako ostavlja torbu ispred slastičarnice kratko prije nego što je došlo do eksplozije oko 17.30 sati, rekli su policijski izvori i lokalni gradonačelnik Denis Broliquier.

Policija je evakuirala i blokirala ulicu. Za sada nitko nije preuzeo odgovornost za napad. Antiteroristički odio pariške policije je preuzeo istragu slučaja.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je najprije javilo da je osam osoba ozlijeđeno, ali je policija kasnije navela da ima 13 ozlijeđenih, od kojih nitko nije životno ugrožen.

U eksploziji je oštećena pekara koja je navodno primila bombu u obliku pošiljke.

Predsjednik Emmanuel Macron okarakterizirao je događaj kao napad.

Ključne riječi

Komentara 12

ST
stric5
20:36 24.05.2019.

...pusićka je iz pozicije "ministarke" 2015-e izjavljivala da dolaze doktori i inžinjeri a ne teroristi .... jučer jedne HR dnevne novine objave da pusić vesna ima ušteđevinu od 6 000 000 kuna i nekretnina vrijednih nekoliko milijuna eura .... zaštoo vam gospodo administratori smeta ova činjenica pa brišete istinu...

AR
Arger
20:10 24.05.2019.

Samo nek ih uvažaju....lijepo ce im ovi vratiti.Kad nepale katedrale onda prave bombe....

SR
sramitese
20:13 24.05.2019.

ma nije moguce..da mi je znati..tko se to usudio uciniti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije