Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INDONEZIJA

Eksplozija streljiva iz Drugog Svjetskog rata: Jedna osoba ozlijeđena, dio stanovnika evakuiran

Ilustracija: Indonezijska policija
Foto: WILLY KURNIAWAN/REUTERS/PIXSELL
14.09.2019.
u 07:12

Skladište indonezijske policije u kojem je bilo pohranjeno streljivo nalazi se u blizini grada Semarang, u provinciji Središnja Java

U eksploziji do koje je u subotu došlo u skladištu indonezijske policije u kojem se držalo pronađeno streljivo iz Drugog svjetskog rata ozlijeđen je jedan službenik a zbog toga su evakuirani i obližnji stanovnici, priopćila je policija.

Skladište se nalazi u sjedištu mobilne policijske brigade u Srondolu, u blizini grada Semarang, u provinciji Središnja Java.

Do eksplozije je došlo u 7 sati ujutro po lokalnom vremenu, izjavio je tamošnji šef policije A. Dahniel za Kompas TV. Dodao je i da su eksploziv koji je bio pohranjen u tom skladištu pronašli lokalni stanovnici.

Uzrok eksplozije se istražuje.

Japan je tijekom Drugog svjetskog rata od 1942. do 1945. okupirao Indoneziju, koja se u to vrijeme zvala Nizozemska istočna Indija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije