Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavonski Brod
Povratak na članak

Eksplozija odjeknula usred noći: Oštećen ugostiteljski objekt

Ozlijeđenih osoba nije bilo.

Komentari 2

NO
nogogaz
10:43 14.03.2018.

kad nas bog ne štrafa snijegom, poplavom, požarom, sušom... moramo balkanci sami sebi nanosit štetu.... pa i kad nam bog šalje neprilike moremo mi mrzit i ponašat se balkanski! više ljudi u RKCu više neprilika i više nasilja...

VL
RI
rightside
17:49 14.03.2018.

nevezano za temu,, jel mi ko iz broda moze objasnit zasto balonje u brodu voze stare a osmice i bmw petice najvise? pa kad sam bio tamo prije neku godinu,vidim ja starih osmica ko da se proizvode tu,,)))kad vidim ko to vozi,pomislim si ..kaj klincima nije nitko objasnio da vozeci tu kramu nece postat "najpoznatiji u gradu"))))))a jos kad se ubace u osmicu plave zarulje , to je potpuni seljo tjuning,,ma morao sam se smijat,, bas jesam..svi bi bili nekakvi mafijasi i kamatari,,)))))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.