Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAŠA PITANJA

Ekskluzivno: Postavi pitanje ministru kulture Zlatku Hasanbegoviću

Zlatko Hasanbegović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
10.05.2016.
u 08:52

Večernji list pretplatnicima Premium sadržaja ekskluzivno otvara mogućnost da postave pitanja ministru kulture Zlatku Hasanbegoviću

Večernji list čitateljima ekskluzivno otvara mogućnost da postave pitanja ministru kulture Zlatku Hasanbegoviću.

U tri mjeseca nove Vlade ministar kulture je jedan od najspominjanijih njezinih članova za kojeg se vežu  potezi koji su izazvali pozornost. Smjena Vijeća za elektroničke medije, ukidanje financiranja neprofitnih medija, reakcija na napad na satiričkog novinara Antu Tomića samo su neki od događaja koji su izazvali burne rasprave u javnosti, a koji se vežu za prve dane mandata Zlatka Hasanbegovića. Dio kulturnjaka od ustoličenja Zlatka Hasanbegovića za ministra traži njegovu ostavku.

Ministar kulture rekao je nedavno da se novac poreznih obveznika više ne može dijeliti na dosadašnji način te da njegovo Ministarstvo nikome neće plaćati financijski reket, bez obzira na to je li riječ o takozvanim lijevim ili desnim glasilima.

Nakon imenovanja za ministra, Hasanbegović je kazao da mu je strateški cilj u mandatu povećati proračunska izdvajanja za kulturu na 1 posto BDP-a, a ovom prilikom možete ga pitati kojim smjerom će usmjeriti kulturne politike te što su mu glavne smjernice u radu na čelu ministarstva. 

Čitatelji Večernjeg lista ekskluzivno mogu u formi ispod ovog teksta napisati pitanja Zlatku Hasanbegoviću, a potom ćemo odgovore objaviti u velikom intervjuu. 

 

Komentara 110

DU
Deleted user
09:47 10.05.2016.

Najbolji Ministar u Hrvatskoj

CR
CROLINDA
09:45 10.05.2016.

Zlatko Bog te blagoslovio

CR
CROLINDA
10:02 10.05.2016.

Zlatku pohvale čovjeka se nema što vele pitat ozbiljan je hrabar i na mjestu ali ostali u vladi hm! da li indolentno ili bojažljivo ili skorojevićski na ovo ideologizirano stanje koje nije dobro i ne valja nikako ili pučki rečenorečeno odnija je đava šalu - Ljevica u hrvatskoj nije nimalo evoluirala nego vodi sve agresivniji i sve otvoreniji specijalni rat u kojem prokazuje samu sebe kao gubitnika u Domovinskom ratu I kao neprijatelja države Hrvatske I svega što je hrvatsko dok desnica samo desničari i podilazi biračima samo u predizbornoj kampanji ili dok je u opoziciji a čim je na vlasti samo popušta i podilazi i ljubi bolu zapjenjenim “antifašistima” onima koji nisu za njih glasovali i ista ta desnica propovijedaju idiotsku sljepačku neodgovornu neprihvatljivu i neodrživu ideološku pomirbu u kojoj potpuno zanemaruju podjednaku obvezu stvarne osude i jugoslavenskog totalitarnog zločinačkog komunističkog antihrvatskog režima i zabranu javnog čašćenja Josipa Broza zvanog Tito koji je upravo simbol upravo svega onoga protiv čega smo izborili svoju državu – takva pomirba je nakazna perverzna imbecilna i kretenska i ne može dati mir naraštajima ni živima ni mrtvima a pogotovo žrtvama – nema mira bez zadovoljštine jer ti osjećaji vape u Nebo pravdu i priznanje –ne može uroditi blagoslovom ni prekinuti prošlošćarenje ni ostrašćenost ni osloboditi duh ni pomaknuti društvo s mjesta – eto živi bili pa vidjeli tko bude živ vidjet će – javno slavljenje J.B.Tita naprosto negira istinu o Domovinskom ratu i stečene vrijednosti – slobodu i demokraciju –imamo domoljubnu vlast koja propovijeda idiotsku nepravednu neistinitu pomirbu dok potpunom nebrigom prema nesmetanim čašćenjem zločinca Tita u državi Hrvatskoj I dandanas zadržava nebrojene žrtve njegovih zločina u okovima zlostavljanja i uvrede –današnja domoljubna vlada kao da nije svoja na svome pokazuje veliko slabićstvo sramotno za današnje doba prema žestokom specijalnom ratu koji “antifašisti” i oni koji sebe nazivaju drugačijima svi okupljeni oko SDPa odavno već vode s ciljem da se mentalitet Hrvata rashrvati i othrvati i da se sve oslobodi od Domovinskog rata ( to jest od istine I domoljubnih vrijednosti I osjećaja ) - kako sjećanje tako i obrazovanje i politika i kultura mediji javni govor itd – utjerati i podvaliti Hrvatima laž neprijateljstvo odvratnost i odbojnost na svetinje to je osobno glavom i bradom Zlo koje se skriva iza crvenog pentagrama i koje pred ljudima ime malo mijenja radi lažnog trenda ali ćud nikada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije