Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U tiskanom izdanju

EKSKLUZIVNO U VEČERNJEM Policija provodi izvide u Agrokoru. Todorićevi sinovi snimljeni na razgovoru s odvjetnikom Prodanovićem

Naslovnica 7.4.
Foto: VL
1/2
07.04.2017.
u 00:06

Večernjak je dobio dojavu da su Todorićevi sinovi Ivan i Ante u nedjelju viđeni kako ulaze u kuću odvjetnika Čede Prodanovića, kao i fotografiju njihova automobila pred kućom na uglu Kozarčeve i Kukuljevićeve ulice u Zagrebu.

Ravnateljstvo policije potvrdilo je jučer da policija na temelju naloga Državnog odvjetništva provodi izvide u koncernu Agrokor, objavila je Hina.

Iako policija nije htjela detaljnije izvijestiti o čemu se točno radi, pretpostavlja se da je riječ o postupanju na temelju kaznene prijave koju je prije tjedan dana podnio predsjednik Sabora Božo Petrov protiv vlasnika i uprave Agrokora.

Večernjak je dobio dojavu da su Todorićevi sinovi Ivan i Ante u nedjelju viđeni kako ulaze u kuću odvjetnika Čede Prodanovića, kao i fotografiju njihova automobila pred kućom na uglu Kozarčeve i Kukuljevićeve ulice u Zagrebu.

U Agrokoru, međutim, nisu željeli potvrditi jesu li angažirali Prodanovića ili bilo kojeg drugog odvjetnika koji će ih zastupati u ovom slučaju.

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od petka ili u našem e-izdanju

Foto: VLm

U današnjem broju donosimo i sljedeće teme:

>>Bankari za lex Agrokor, čeka se da Todorić što prije zatraži aktivaciju Vladina zakona

>>Ostaje li Avarez? Plenković će imenovati povjerenika, najizgledniji Ante Ramljak

>>Odgađaju se operacije, a na jesen spajaju bolnice

>>Obersnelu prijeti poraz od bivšeg HDZ-ovca

>>Ćiro: Kek stvara genijalce

Ključne riječi

Komentara 63

Avatar dario554433
dario554433
20:40 06.04.2017.

Bakica koja je prošla preko pješačkog u Osijeku je bila vezana lisicama, a Gazda koji je oličje korupcije u Hrvatskoj slobodno šeće zemljom. Lijepa Vaša domovino.

Avatar bosanac1951
bosanac1951
20:29 06.04.2017.

Todorićevi sinovi snimljeni na razgovoru s odvjetnikom Prodanovićem..................A majke ti ko će drugi nego Čedo...Todini neće ništa biti krivi.

BA
barbaizamerike
20:19 06.04.2017.

Lustracija bi otkrila mnogo toga od politicara privrednika odvjetnika sudaca tuzilaca sportskih direktora itd Hitno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije