Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem listu!

EKSKLUZIVNO Šef Bandićeva ureda: Zašto me je Ostojić uhapsio

Naslovnica 9.11.
Foto: Vecernji.hr
09.11.2014.
u 00:01

- Ranko Ostojić shizofreno traži neprijatelje i zatvara ih. Kao što je ilegalno pratio Gotovinu, i sada se služi istim metodama, rekao je Miro Laco u eksluzivnom razgovoru za Večernji list.

Miro Laco, šef ureda gradonačelnika Milana Bandića, nakon izlaska iz Remetinca, gdje je završio u sklopu akcije Agram, odlučio je progovoriti o svojoj strani priče o najvećim uhićenjima u Zagrebu.

Ogorčen je na represivni aparat jer je u pritvoru završio zbog sumnje da je gradski proračun oštetio za 18.000 kuna.

- Ranko Ostojić shizofreno traži neprijatelje i zatvara ih. Kao što je ilegalno pratio Gotovinu, i sada se služi istim metodama. Mene je uhitio kao da sam pripremao teroristički napad, rekao je Miro Laco u eksluzivnom razgovoru za Večernji list.

Cijeli razgovor pročitajte u današnjem izdanju Večernjeg lista.

Foto: Vecernji.hr

Komentara 106

NE
Neznamnista
22:31 08.11.2014.

Nakon Brkica oglasio se i Laco. Ovo su ozbiljne optužbe i pitam se zar zaista živimo u mračnim komunističkim vremenima. Znaju li oni kako je završio Franciskovic?

CE
cenzura
21:31 08.11.2014.

Ako je ovima Bandićevim samo ovo krimen šta im se stablja na teret e onda bi Milanovićevu vladu trebalo osudit na milijun godina robije. Puno je više kriminala, nepotizma, utaja, namještanja poslova u vladi nego u Zagrebu, Laci se stavlja na teret što je odobrijo službeni auto za prevoz Mile Horvat na operaciju a Milanovič službenim avionom obilazi ljubavnicu i to nikom nije sporno. Sramota!

BE
berava
21:14 08.11.2014.

Ostojic je tipicni rezimski milicajac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije