Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJERA VEČERNJEG

Ekskluzivno pogledajte prvi film o Zrinskom i Frankopanu: Spletke, intrige, ljubav, i urota o kojoj još ne znamo sve

08.11.2021.
u 17:54

Nakon što je urota ili pobuna detaljno obrađena u Specijalu Večernjeg lista tiskanom potkraj travnja u povodu 350. obljetnice, na svjetlo dana u Premium rubrici Večernjeg lista izlazi dokumentarni film “Zrinski i Frankopani”, koji ovdje možete ekskluzivno pogledati.

Komentara 9

RI
rimac444
20:43 08.11.2021.

Što će nama filmovi od Zrinskim i Frankopanima, o hrvatskim velikanima i domoljubima kada mi imamo razne mataniće, ogreste, brešane, serbeđije i slične koji snimaju jugo filmove tražene diljem svijeta, a drugarica koržinek ih obilno financira našim novcima

Avatar kastanjer2
kastanjer2
19:21 08.11.2021.

Pravi domoljubi i heroji. Borba s Turcima je ono što nas diferencira od ostalih balkanskih naroda.

XA
xaron
20:16 08.11.2021.

Pa i ovi današ ji lideri sve čine samo iz osobnih interesa. Niti jednog od njih nije briga za narod, te njih vide samo kao glasačku mašinu koja ih drži na vrhu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?