Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plenković vratio udarac

Novi šef ERS-a bit će Fuchs, bivši ministar obrazovanja

Radovan Fuchs
Marko Prpić/PIXSELL
08.04.2018.
u 10:11

Ne mogu potvrditi da sam novi šef Ekspertne radne skupine. Odluku o novom šefu donosi šef posebnog stručnog Povjerenstva Andrej Plenković - rekao je Fuchs

Matko Glunčić kao HDZ-ov kandidat za voditelja neće preuzeti čelnu poziciju u ERS-u. Neće ta uloga pripasti niti jednom od petero Glunčićevih protukandidata koji su se prijavili na natječaj raspisan u siječnju ove godine. 

Rezultat je to dogovora HDZ-a i HNS-a koji je rezultirao stabilnošću Vlade, no na istom dogovoru Plenković je jasno poručio, da udovoljavajući želji ministrici Blaženki Divjak, sam će izabrati novog voditelja Ekspertne radne skupine

Ta će uloga pripasti Radovanu Fuchsu, nekadašnjem ministru obrazovanja.

- Ne mogu potvrditi da sam novi šef Ekspertne radne skupine. Odluku o novom šefu donosi šef posebnog stručnog Povjerenstva Andrej Plenković - bilo je sve što je za Večernji list kazao Radovan Fuchs. 

Tako je premijer vratio 'udarac' ministrici obrazovanja Blaženki Divjak i na čelno mjesto ERS-a postavio čovjeka koji itekako dobro pozna obrazovni sustav, promjene, pravila i strategiju obrazovanja. 

U Tuđmanovo doba HDZ je stalno padao, a onda se ukazao Sanader:

Radovan Fuchs
1/10

Komentara 111

Avatar arhaika
arhaika
10:34 08.04.2018.

strasno. sto sve nece uciniti da bi se umilili lijevima. gluncic je bio najbolji kandidat.

KR
kruti208
10:42 08.04.2018.

ne znaš tko je GORI, soroševska gujica divljakuša ili briselska andreja!!!!FUUUUJJJJJ

MA
matti
10:58 08.04.2018.

Ovaj Hdz ce na izborima proci kao partneri Hns i Sdss.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije