Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Gospodarski je rast impresivan'
Povratak na članak

Ekonomski uzlet SAD-a: Puno je Trumpa, ali još više Obame u gospodarskom čudu

Sve ide kao podmazano, ali ima i zastoja.

Komentari 7

ZI
zimerman
22:02 08.02.2019.

Ha, ha,,, Dino Brumec , Ocigledno je da si ti išao u istu socijalističku školu kao i Obama . Dvije stvari su najviše pomogle za ekonomski rast br 1: Trump je ukinuo birokratske zakone koje je Obama postavio velikim ielikim i malim kompanijama a bilo ih je na stotine . br2 : tim istim kompanijama je smanjio poreze , tako da su imali priliku da višak novca upotrijebe za proširivanje biznisa ili davanje povišice radnicima i to se upravo dogodilo. I to je sve motiviralo nove mlade biznise koji su počeli da se pojavljuju. Obama kao Obama će ući u povijest kao naj gori Americki predsijednik po svim mogućim pitanjima. Zaista mi bude žao kada vidim kako novinari lazu Hrvatskom narodu .

VL
ST
stefj
21:02 08.02.2019.

He, he, ako je nešto loše, onda je za to kriv Trump, a ako je nešto dobro, onda je to zasluga Obame... Joj...

VL
DU
Deleted user
22:12 08.02.2019.

Huso Obama, dva mandata samo palamudio 😮 Trampara se uhvatio posla i riješio stvari...

VL
CR
crodal
23:09 08.02.2019.

Jako mi je zao kad vidim kako se obmanjuje Hrvatsko čitateljstvo , pisac ovog članka pojma nema sto se događalo sa Američkom ekonomijom za vrijeme Huseina Obame , upropastio je sve sto se dalo upropastiti , živim u SAD ii jako sam dobro osjetio na svojo kozi .Hvala Bogu za Donalda Trumpa . Let’s make America great again!

VL
Avatar Foton
Foton
02:25 09.02.2019.

Za vrijeme Obama burza je otisla sa 6000 na 18500, pa onda za Trumpa sa 18500 na 25000 nivo. Dakle Obama je napravio dobar posao, a vidjeti cemo sto ce biti nakon 8 godina Trumpa ( nedo Bog)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.