Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAKRIZA
Povratak na članak

Ekonomski krah SAD-a: Novih gotovo 2,5 milijuna nezaposlenih

Zbog mjera karantene koje su zaustavile gospodarsku aktivnost SAD bilježi najveću nezaposlenost od Velike gospodarske krize iz 30-ih godina prošlog stoljeća.

Komentari 5

Avatar hrjosko
hrjosko
20:28 21.05.2020.

Normalno da su svi u k... kad su prezaduženi! Kad sam govorio o Švicarskoj da je država bogata a pučanstvo siromašno svi su govorili suprotno i das sam HDZ- trol! A di ste sad? Di su vam sad argumeti i dokazi! Privatni dug Hrvata je 85% od BDP a Švicarski 400% svaki drugi penzić dobiva jednu vrstu socijale.. Amerikanci i Švicarci žive tako da nemogu platiti mjesečne režije, sve sami krediti!!

VL
Avatar SarahER98
SarahER98
03:23 22.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​​k​​i︆︅︆︅s︆︅​s​t​​o​k​​.​c​​o︆︅​m

VL
Avatar Dokman
Dokman
18:39 21.05.2020.

USA će se brzo oporaviti, brže od drugih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.