Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bešćutna kradljivica

Ekonomistica 
po bolnicama pljačkala majke bolesne djece

bolnica
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
22.09.2014.
u 10:45

Pljačkati je počela kad je tvrtka u kojoj je 56-godišnjakinja radila propala

Ekonomistica (56) na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu nepravomoćno je osuđena na tri godine zatvora jer je po bolnicama krala ženske torbice. Prema presudi, pola kazne provest će u zatvoru, dok joj se druga polovica mijenja uvjetnom kaznom uz rok kušnje od tri godine.

Financijski problemi

Krasti je počela kada se našla u financijskim teškoćama, jer je tvrtka u kojoj je radila propala. Prema optužnici, prvu krađu počinila je 25. studenoga lani u hitnom prijamu bolnice Sveti Duh, gdje je J.F. čekao rezultate hitne operacije svoje prijateljice M.B., a 56-godišnjakinja je iskoristila njegovu rastresenost da bi ukrala torbicu M.B., koja je bila ostavljena u bolničkoj čekaonici. U torbici su bili mobitel, novčanik i dokumenti, a šteta je bila 1500 kuna. Dva dana poslije, 56-godišnjakinja je u Klinici za dječje bolesti okrala S.B., koja je ondje bila s kćeri. S.B. je nakratko izašla iz čekaonice, a 56-godišnjakinja joj je ukrala torbu, oštetivši je za 800 kuna.

Jednu je žrtvu okrala i u Konzumovoj trgovini, a u veljači ove godine ponovo je okrala majku koja je na ortopediji dječje bolnice dojila dijete.

Ostale i bez dokumenata

Okrala je i teško bolesnu pacijenticu kardiološkog odjela u bolnici Sestre milosrdnice. Na meti 56-godišnjakinje našla se žena koju je suprug u teškom stanju dovezao na Sveti duh, a meta joj je bila i M.T., koju je okrala u ožujku ove godine na ortopediji Klinike za dječje bolesti. U tom slučaju šteta je bila 2500 kuna. Posljednju krađu 56-godišnjakinja je počinila 11. lipnja ove godine kada je na hematološko-onkološkom odjelu dječje bolnice ukrala torbu majci, koja se sagnula po igračku koja je ispala njezinu bolesnom djetetu.

Majka je ostala bez dokumenata, novca i mobitela vrijednih tisuću kuna, a policija je 56-godišnjakinju uhitila kada je pokušala prodati jedan od ukradenih mobitela.

>>Ovako se ne krade! Je li ovo najgluplji lopov svih vremena?!

>>Ostao bez fotoopreme dok je stavljao dijete u kolica

Komentara 11

DU
Deleted user
11:04 22.09.2014.

Ova ukrade oko 10 000 kn, dobije 3 godine bukse. Vjerojatno zbog krajnje bezočnosti - potkradanja bolesnih. Srećko Ferenčak ukrade 2 000 000 kn, dobije 14 mjeseci, iako je pokrao invalide. Živjela pravda!

Avatar bosanac1951
bosanac1951
11:21 22.09.2014.

Vidjela je žena da ovi gore kradu a rijetko koji u pržunu pa i ona pokušala...Sitne ribe se kažnjavaju a krupne skoro pa nikada....

ĆA
ćaćaća
11:01 22.09.2014.

skužila žena da su nam stupovi društva oni koji puno mažnjavaju pa je pokušala prekopirati model..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije