Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Eko taxijem do popularnih kućica na Stradunu

Eko taxijem do popularnih kućica na Stradunu
04.12.2018.
u 14:12

Za sve posjetitelje dubrovačkog Zimskog festivala Eko taxi nudi posebnu blagdansku cijenu vožnje svakim danom u prosincu.

Dobra vijest za sve mještane Župe i Konavala kao i posjetitelje dubrovačkog Zimskog festivala dolazi od jednog od vodećih hrvatskih taksi prijevoznika Eko taxija. Za vrijeme trajanja Zimskog festivala u prosincu, ove godine Eko taxi pruža posjetiteljima specijalnu blagdansku cijenu prijevoza prema i iz susjednih općina Župe Dubrovačke i Konavala po fiksnim cijenama.

Tako građanima od danas Eko taxi nudi posebnu akcijsku cijenu vožnje do Zimskog festivala po fiksnim cijenama svakim danom od 17 do 02 sata  za sljedeće rute:

  • Ploče - Župa 65 kuna
  • Župa - stari grad 65 kuna
  • Ploče - Cavtat 125 kuna
  • Cavtat – stari grad 125 kuna

Navedene akcijske cijene se odnose na sve dane u prosincu osim na 24. 12. 2018. god. i 31. 12. 2018. god.

“Brinemo o našim sugrađanima i veseli nas što i mi ovim putem imamo priliku biti dijelom blagdanske čarolije u Gradu Dubrovniku i pružiti našim korisnicima kvalitetnu, sigurnu i ekološku vožnju i to od danas po posebnoj blagdanskoj akciji te fiksnim cijenama. Odlučili smo se kao polazišnu adresu iz Dubrovnika koristiti Ploče, kako bismo dali svoj obol u cilju smanjenja prometnih gužvi koje nastaju na Pilama. Vjerujem kako će građani Dubrovnika i okolice sa zadovoljstvom pozdraviti našu inicijativu i odabrati upravo Eko taxi kao svoj siguran i brz prijevoz do grada i nazad.“, ovim je povodom izjavio Božo Miletić, direktor Eko taxija za Jadran.

Prijevoz Eko taxijem moguće je naručiti pozivom na broj 020 432 432 te putem web forme na www.ekotaxi.hr ili e-maila: rezervacija@ekotaxi.hr  (minimalno sat vremena ranije).

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije