Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKONOMSKE PROGNOZE
Povratak na članak

EK snizio procjenu rasta hrvatskog gospodarstva s 3,1 na 2,9 posto

“Kako se usporava rast u zemljama koje su glavni hrvatski trgovinski partneri, domaća potražnja ostat će glavni pokretač ekonomskih aktivnosti”, piše u jesenskoj prognozi Europske komisije

Komentari 4

IV
ivanjoksimovic
17:40 07.11.2019.

Nije to sniženo samo Hrvatskoj. Evrozona je generalno u problemu. Nemacka narocito, ne pamte ovoliko usporavanje privrede od krize. Ne ide to na ruku nikome, jer sa njima svi poslujemo. Pad nece osetiti samo drzave ciji izvoz nije strogo koncentrisan na zemlje zapadne i centralne Evrope, vec imaju i druga trzista za plasman proizvoda.

VL
LA
lazovcino
08:30 08.11.2019.

Pa, ljudi moji , je li to moguce, smanjio se broj ne zaposlenih, a oni nam smanjuju rejting i jos lazu da je to zato sto su mnogi otisli van.

VL
PH
Petarstijena-HR
12:35 08.11.2019.

Pravosuđe i pravna sigurnost je ispod čiste jedinice (1). Banke , posebno (HBOR) jako sporo, i loše odobravaju kredite za nove poduzetničke projekte!!!! Rad državne banke HBOR je katastrofa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odgovorne za nerad HBOR-a treba pozvati da podnesu nadređenima izvješće o neefikasnosti i neradu te državne banke, koja bi mogla snažno poduprijeti investicije i nova radna mjesta! Rad HBOR-a je kao rad jedne državne ustanove iz uranilovke i SSSR-a.....Plaća lagano ide, a za rezultate uprava ne odgovara nikome-bezvlašće !!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.