Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nISU obveznI uključiti ga U portfelj
Povratak na članak

EK: Ne pregovaramo o kupnji ruskog cjepiva Sputnjik V

Samo zato što je neko cjepivo odobreno na europskoj razini, nakon pozitivne ocjene EMA-e, to ne znači da je Komisija obvezna uključiti ga u naš portfelj, rekao je drugi glasnogovornik Komisije

Komentari 4

PL
@ploto@
17:33 04.03.2021.

Na čelu EK su korumpiramni plaćenici korporativnih farmakoloških lobija.Ti su ljudi sramota za bilo koju državu,a kamoli za vodstvo EK.

VL
Avatar Oneill
Oneill
16:04 04.03.2021.

Od EU nisam ništo niti drugo očekivao.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
15:05 04.03.2021.

Pa sta moze Ema,provjeravat Rusko cjepivo i onako Europa nije napravila niti jedno cjepivo.Kako ce netko provjeravat cjepivo a pojma nema o tome.Rusko cjepivo trazi vec 45 zemalja i toliko je zaregistrirano ko Zemlje ce kupovat Sputnjik V pojedinacno kao napr .Madarska.Ceska, Slovacka a uskoro ce sljedit taj put i druge zemlje .Rusija je napravila tri cjepiva a uskoro bit ce gotovo i cetvrto cjepivo Sputnjik V...Napravili za cili svit velika pobjeda Ruske medicine nad ostatkom svjeta.

VL
DU
Deleted user
14:13 04.03.2021.

to im je ko fol ispod casti...pa,boze mili,krepajte onda

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.