Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MORAJU PREUZETI ODGOVORNOST'
Povratak na članak

EK nakon tragedije u La Mancheu: London treba kontrolirati svoje granice

Migrantska kriza dramatično je eskalirala nakon što je u srijedu potonuo gumeni čamac u kanalu La Manche kada se utopilo 27 migranata

Komentari 3

CR
crocro
21:18 28.11.2021.

Velika Britanija je izašla iz EU, energično i odlučno, zahvaljujući više tadašnjem premijeru i sadašnjem nego građanima koji su bili podijeljeni a i danas su podijeljeni. Pri izlasku su željeli zadržati privilegije članstva u EU i dobar dio porivilegija su zadržali a kao nečlanica nisu zaslužili. Ali što je tu je. No Velika Britanija i dalje želi igrati ulogu nekog dominatora i zasebnu silu kao da je po snazi na nivou EU, te i dalje stalno muze neke privilegije. Oni su odgovorni za svoje izbjeglice i nemaju što kontaktirati EU zbog svojih problema i slati neke poruke što EU treba činiti. EU pokazuje kao da je ovisna o Velikoj Britaniji što ova itekako koristi. EU se treba distanirati od Velike Britanije koja ne pripada opbitelji europskih zemalja jer je napustila taj savez jer joj se u savezu nije sviđalo. Željeli su biti samostalni i sami odlučivati o svojoj sudbini. Zašto sada slini zbog svojih problema koji se gomilaju i svoje probleme želi podlijeliti s EU. Zapravo sve želi dijeliti s EU ali da nema nikakve obveze prema EU, već EU da ima obveze prema Velikoj Britaniji. EU jednostavno treba povući zavjesu i prepustiti da Velika Britanija sada nastavi sama rješavati svoje probleme. Napustila je obitelj i neka sami rješavaju svoje probleme i rješavaju način svoga života a ne da i dalje uživa povlastice kao da nije napustila obitelj. Europa nema vođe koje bi im stavile na znanje gdje sada pripadaju.

VL
Avatar Marko
Marko
19:21 27.11.2021.

Jesu migranti išli u V.Britaniju ili iz nje?

VL
GA
Gazi
19:34 27.11.2021.

To ti je kao da kažnjavaš onoga u čija je kuća provaljena a provalnik ispada žrtva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.