Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJPOZNATIJI ZVIŽDAČ

Edward Snowden dobio alternativnu Nobelovu nagradu

Edward Snowden
Reuters/PIXSELL
24.09.2014.
u 22:56

“Snowden je pokazao hrabrost i kompetenciju otkrivajući nesagledivi obujam nadzora države"

Komentara 13

PL
plotto
08:14 25.09.2014.

Uzalud vam trud procionistički komentatori.Edward Snowden je otlkrio u kolikoj su mjeri USA okupirale cionističke elite i pretvorile ih u svoju diktaturu nad 98% američkih građana,Kršenje Ustava USA je za njih uobičajena pojava jer smatraju da je to napisano zaa nežidove,ali ne za njih jer su oni iznad svih zemaljskih zakona.Isti su ubili John F. Kennedija jer je namjeravao omiljenu igračku,FED.koju su na prijevaru ( kao i sve ostalo) oteli od američkog naroda i kojom su opljačkali svijet,vratiti u ruke vlasnika,a to je američki narod.

Avatar Jorge
Jorge
09:40 25.09.2014.

Bijeg Snowdena je svakako okidač novog hladnog rata. Sam vrag zna koliku je štetu nanio SAD-u. Potpuno im je uništitio cjelokupnu obavještajnu infrastrukturu. Jasno da obračun s Rusijom nema mogo veze sa Sirijom i li Ukarajinom, vrbovanje Snowdena je okidač novog blokovskog svrstavanja. Vrijeme će to i pokazati.

Avatar kapital3 org
kapital3 org
01:56 25.09.2014.

trebao je onaj austrianac dobiti nobelovu nagradu on se I dan danas bori

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije