Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preusmjeren u Italiju

Drama na letu za Dubrovnik: Putnici su povraćali, a avion nije mogao sletjeti

EasyJet
Foto: Reuters/PIXSELL
13.08.2017.
u 19:56

Zrakoplov koji je poletio s aerodroma Stansted kod Londona zbog jakog vjetra nije mogao sletjeti u dubrovačku zračnu luku pa je na kraju završio u talijanskom Bariju

Prava drama odvijala se u zrakoplovu easyJeta danas na nebu iznad Dubrovnika. Zrakoplov koji je poletio s aerodroma Stansted kod Londona zbog jakog vjetra nije mogao sletjeti u dubrovačku zračnu luku pa je na kraju završio u talijanskom Bariju, piše britanski Express.

Zrakoplov je iz Londona za Dubrovnik poletio u 6 ujutro po tamošnjem lokalnom vremenu, no pet sati kasnije putnici još nisu stigli na svoje odredište.

Jedan je putnik ispričao kako je nekoliko osoba povraćalo dok je pilot pokušao prizemljiti zrakoplov. No, zbog loših vremenskih prilika, slijetanje su morali odgoditi te su sletjeli u Bari kako bi napunili spremnik za gorivo.

– Kapetan je tri puta pokušao sletjeti no bilo je jako vjetrovito i nije uspio. Bilo je kao u noćnoj mori – ispričao je jedan putnik.

Zrakoplov je na kraju sletio u Dubrovnik s gotovo tri sata kašnjenja.

Tvrtka easyJet potvrdila je probleme na letu.

– Žao nam je što je zrakoplov preusmjeren za Bari. To se dogodilo zbog jakog vjetra u Dubrovniku zbog kojeg zrakoplov nije mogao sletjeti – obavijest je koju su putnici dobili putem aplikacije easyJeta.

Osim leta iz Londona, zrakoplov koji je za Dubrovnik poletio iz Basela također je zbog jakog vjetra bio preusmjeren za Bari. 

Ključne riječi

Komentara 10

WO
woolfy39
23:23 13.08.2017.

Pa dobro...kakva drama...???? Posada je postupila prema pravilima za takve situacije, a kaj je najvažnije, spustili su se nakon par sati i svi su živi i zdravi :-)

Avatar burgos1948
burgos1948
07:49 14.08.2017.

Avionom je letjeti ugodno . Brzo stigneš , ako stigneš . Oni koje je prpa , neka ostanu doma kupat se u lavoru.

DH
dhus
21:41 13.08.2017.

Prvo nije mi jasno zasto novinar cetri puta ponavlja isti tekat da se zbog jakog vjetra nije mogao spzstiti pa je spustanje izveo na drugi aerodrom. To se sto puta dnevno dogdi u svjetu. I zasto je to drama. Isto kao da napise. Drama u Zracnoj luci šuma gori a kanader zbog jakog vjetra nije mogao poletjeti. Nas narod kaze. Besposleni pop koze krsti tako i novinar nema sta pisati onda iz glave izmišlja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije