Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRVAVI OBRAČUN?

Džip u Beogradu dignut u zrak: Vozač mrtav, sumnja se da je riječ o atentatu

Eksplozija u Beogradu
Foto: Screenshot Kurir
13.09.2020.
u 15:49

Svjedok eksplozije kazao je da je eksplozija bila snažna, a da je nakon nje uslijedila jeziva scena

U eksploziji džipa u Novom Beogradu koja se dogodila danas oko 12 sati od zadobivenih ozljeda preminuo je u bolnici Strahinja Stojanović, a teško je ozlijeđena i Kolumbijka koja se nalazila s njim u automobilu.

Prema navodima Kurira, najvjerojatnije se radi o podmetnutoj eksploziji. Na Stojanovića, kojeg povezuju s ubojstvom poznatog srpskog odvjetnika Dragoslava Miše Ognjanovića, i ranije je pokušan atentat.

Svjedok eksplozije kazao je da je eksplozija bila snažna, a da je nakon nje uslijedila jeziva scena.

- Momak je ležao na ulici, krvav, ta djevojka koja je bila sa njim u kolima, sjedila je pored njega i zapomagala. Ubrzo su stigli vatrogasci i policija, a momak i djevojka su prevezeni kolima Hitne pomoći. Momak je odvezen bez desne noge... Strašna eksplozija i jeziva scena - rekao je za Mondo svjedok koji se u trenutku eksplozije nalazio u 50-ak metara udaljenom kafiću.

Ključne riječi

Komentara 24

SA
samoborka
16:19 13.09.2020.

Znači, Večernji, na kojem jeziku vi objavljujete članke? Ako dotični članak iz srpskog Kurira može biti na srpskom, bez da ste ga preveli na hrvatski jezik, iz kojega razloga članci iz talijanskih novina ili britanskih nisu na ta dva jezika? Uglavnom, već izvjesno vrijeme fotografiram vaše članke radi prikupljanja nepobitnih dokaza o (ne)profesionalnom nivou vašega lista i portala te o (ne)poštivanju zakona države u kojoj poslujete. Najlakše je biti "aga" koja briše sve nepodobne komentare, skrivajući iza toga vlastitu nevjerodostojnost, neprofesionalizam i mutne namjere. Bog blagoslovio screenshot. Amen.

Avatar Damating
Damating
16:29 13.09.2020.

Beograd na vodi... Beograd pod policijskim "časom"... Beograd u krim obračunima...

Avatar brons
brons
17:06 13.09.2020.

A kaj to mene briga kaj se događa u beogradu , novinari vl jako vam fali jugoslavija, a o jezik kojim pisete uzas, svaka treca rijec srpska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije