Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOJNA ESKALACIJA
Povratak na članak

Džihadisti srušili zrakoplov sirijskog režima, pilot zarobljen

Posljednjih dana snage režima napreduju na terenu i potiskuju džihadiste i pobunjenike

Komentari 14

ST
stomugromova
20:25 14.08.2019.

Znači srušili su zrakoplov sirijskog režima. A otkud im oružje ? Da im nije prosljeđeno od washingtonskog režima.

VL
GV
golub Vaso
11:25 15.08.2019.

pilot nije zarobljen, za avion nije neka šteta

VL
TO
Toni66
09:21 15.08.2019.

Normalno i jasno nema terorista sad su "đihadisti" ne teroristi koji u stranoj državi obaraju zrakoplove i sada u Siriji posjeduju pravo naoružanje za skidanje zrakoplova . Protiv Sirije i Rusa se bore ""snage otpora opzicija i đihadisti "(dok protivdok protiv nas = Amerika & NATO + prijatelja Izraelca uvijek isti samo teritorijalisti ! ) Da to nisu Izraelci pripomogli kod ciljanja ?) . Putine nikako da se opametiš i demokratski ponašaš. U Afganistanu su ti rušili letilice i smijali prije koliko ono 40 godina masovno a sada če i tu a ti se mutaviš umjesto malo slučajnih nesretnih eksplozija malih reaktora i van Rusije . Pa je to samo nova municija malo aktivnija .... Zapravo imo bi to pravo ti imaš daleko više neprijatelja na sve strane nego neki drugi koji ratuju i planiraju na istome terenu pobijediti ne đihadiste ..Sutra če ti đihadisti ispustiti negdje i malo plina i opet češ postati ti krivac i svjetska psina ........

VL
Avatar navijač
navijač
21:26 14.08.2019.

Vraga su srušili , to je ruski avion sam pao.

VL
CR
CroZrakomlatNo1
22:34 14.08.2019.

Ok, oni jesu njevjernici! Ali njihov stav o pobacaju, homoseksualcima, ulozi vjere u drustvu, zenama....dosta je nalik jedom jedinom pravom domoljubnom bogubojaznom stavu hrvatske. Narocito ako se vjera bori protiv komunisticki cizmi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.