Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽNICA

Dvostruki ubojica iz Đakova ostaje u pritvoru

Andrija Drežnjak
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/4
14.02.2020.
u 22:19

Tereti ga se za dva teška ubojstva, a u roku od mjesec dana bit će zakazano pripremno ročište

Potvrđena je optužnica protiv Andrije Drežnjaka (62) koji je pištoljem ubio svoju socijalnu radnicu Blaženku Poplašen (50) i pravnika Ivana Pavića (35) u srpnju u Centru za socijalni rad u Đakovu.

Tereti ga se za dva teška ubojstva, a u roku od mjesec dana bit će zakazano pripremno ročište. Produljen mu je i istražni zatvor. Pavićeva obitelj i prijatelji pokrenuli su inicijativu da se jedan park nazove imenom tragično stradalog pravnika.

Ukupno 3003 potpisa prikupljena za tu inicijativu predali su u četvrtak gradonačelniku Đakova Marinu Mandariću. Prijedlog je da se dječje igralište kod kružnog toka u Pavićevoj ulici proglasi parkom s njegovim imenom. Pavić je, podsjetimo, ranjen 9. srpnja, a deset dana poslije preminuo je u KBC-u Osijek.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije