Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREĆI DAN POTRAGE U Murter doputovala kći nestale Viere Malovikove

Dvojica Zadrana vidjela Slovakinju

03.11.2008.
u 11:47

ŠIBENIK, MURTER – Vieru Malovikovu (48) i u ponedjeljak su na kopnu, na moru i u podmorju tražili pripadnici interventne i temeljne policije te brod postaje pomorske policije.

Prema riječima Marice Kosor, glasnogovornice PU šibensko-kninske, provode se i druge mjere i radnje u cilju prikupljanja obavijesti i saznanja u toj te na području susjednih policijskih uprava.

Nestalu Slovakinju traže i psi tragači

Galerija slika: Potraga za Slovakinjom


Suprug otišao platiti večeru, a Slovakinja nestala


Ujutro su, naime, dvije osobe s područja Zadra javile da su vidjele osobu s fotografije objavljene u novinama. U Murter je doputovala i Vierina kći Renata (22) koja je, uz zahvalu, zamolila hrvatske novine da objave i noviju majčinu fotografiju, na kojoj je plavokosa.

– Godinama dolazimo u Murter i nemamo nikakve ideje što se moglo dogoditi da ovako nestane – rekla je Renata, napominjući da njeni roditelji imaju skladan brak. Riječ je o dobrostojećoj obitelji iz Ziline na sjeveru Slovačke, gdje se bave proizvodnjom cvijeća.

Vierin je nestanak u subotu 1. studenoga prijavio njezin suprug Lubomir (48), koji ju je zadnji put vidio u petak oko 22 sata. (hp)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije