Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas u Njemačkoj

Dvojica silovala 13-godišnjakinju, a drugi prijetili njenom prijatelju. Među njima i mladi Hrvat

Njemačka policija
Stephan Schulz/DPA/PIXSELL
11.03.2021.
u 14:38

Na stajalištu Wendlingen, navodno su četvorica osumnjičenih prisilili par da izađu i potom ih razdvojili u susjednom industrijskom parku

Javni tužitelj iz Stuttgarta i Odjel kriminalističke policije Esslingen istražuju troje mladih u dobi od 16 i 17 godina i 19-godišnjeg adolescenta. Svu četvoricu osumnjičenih policija je uhitila u sklopu potrage i sada su u pritvoru. Jedan od njih je 16-godišnji Hrvat.

Prema prethodnim kriminalističkim istragama, četvorica mladića upoznala su 13-godišnjakinju i njezinog 16-godišnjeg poznanika oko 22:25 sati u vlaku koji je vozio u smjeru Stuttgarta, javlja Fenix magazin. Na stajalištu Wendlingen, navodno su četvorica osumnjičenih prisilili par da izađu i potom ih razdvojili u susjednom industrijskom parku.

Navodi se da su jedan od dvojice 17-godišnjak i 16-godišnjak nastavili prijetiti muškoj žrtvi, a prvi ga je navodno udario palicom i lakše ozlijedio. U međuvremenu, kako je iz policije rečeno, druga dva optužena su 13-godišnjakinju silovala.

Muška žrtva napokon je uspjela nazvati policiju hitnim pozivom. Kao dio potrage, četvero osumnjičenih koji su se ukrcali na vlak do Kirchheima privremeno su uhićeni na željezničkoj stanici u Kirchheim-Ötlingenu. 13-godišnjakinji je pružena medicinska pomoć u bolnici.

Četvorica osumnjičenika, koji su 16-godišnji Hrvat, dvoje 17-godišnjaka s njemačkim i talijanskim državljanstvom te 19-godišnji njemačko-turski državljanin, u srijedu popodne izvedeni su pred istražnog suca u Nürtingenu a na zahtjev Javnog tužitelja iz Stuttgarta. Sudac je izdao sva četiri naloga za uhićenje te su osumnjičeni odvedeni u pritvor. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 15

SK
Skviki3
15:02 11.03.2021.

Jedan je Njjemački državljan, drugi Talijanski, treči je Njemačko-Turski, no jedan je Hrvat. Dali se točno zna da je Hrvat ak ima Hrvatsko državljanstvo, da nije možda pripadnik jednoj od manjina kod nas.

MC
Mcro
15:00 11.03.2021.

Samo me zanima koja su im imena, ima svega sa hr papirima

BL
Bljakonja
15:09 11.03.2021.

Za takvu gamad milosti ne smije biti😝

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije