Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Dvojica osumnjičena za preprodaju heroina i napad na policajca

droga-crn.jpg
Foto: Dino Stanin
03.09.2008.
u 16:16

Istražnom sucu Županijskog suda u Zadru privedena su dvojica muškaraca zbog sumnje na preprodaju i posjed droge te sprečavanje službene osobe u obavljanju službene dužnosti.

Doznajemo kako je riječ o Marijanu Dešpoji (28) s Pašmana i Antoniju Šindiji zvanom Omerić (33) iz Bibinja koji su u utorak oko 18.30 sati uhvaćeni u Bibinju za vrijeme kupoprodaje droge. Kada je dvojac uočio policiju, dali su se u bijeg, no ubrzo su sustignuti i privedeni na obradu. Dvojac je tom prilikom i napao policajce.

Dešpoja je dok je bježao u ruci skrivao PVC paketić sa 4,1 gramom heroina koji je navodno pokušao staviti u usta, a Šindija je pokušao pobjeći preskočivši dvorišna vrata kojima je udario policajca. U Dešpojinoj kući još je pronađeno 28 tableta subotexa i nekoliko mobitela.

Obojica su već dobro poznati policiji jer je Dešpoja 10-tak puta bio prijavljivan zbog droge te je i osuđen na godinu i pol zbog preprodaje dok je Šindija poznat po brojnim imovinskim deliktima. Dešpoja je prijavljen zbog preprodaje droge i sprečavanja službene osobe u obavljanju dužnosti, a Šindija je prijavljen zbog posjeda droge i sprečavanja policije u obavljanju njihove dužnosti.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije