Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODNESENA OPTUŽNICA

Dvojica optužena da su podređenu im djelatnicu prislili na spolni odnos

silovanje,nasilje
Thinkstock
30.03.2018.
u 12:34

Muškarac (65) se tereti da ju je sedam puta prisilio na seksualni odnos kojem se ona protivila

Dvojica muškarca u dobi od 48 i 65 godina optuženi su zbog spolnog odnosa zloporabom položaja, a optužnicu je protiv njih podnijelo je Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci.

Prema optužnici, 48-godišnjak se tereti da je tijekom 2011. u Rijeci imao seksualni odnos sa ženom kojoj je bio nadređen i to mimo njezine volje. Pritom je iskoristio činjenicu što joj je bio neposredno nadređena osoba.

Istom optužnicom tereti se i 65-godišnjak da je koristeći svoj položaj od prosinca 2011. do svibnja 2016. istu ženu sedam puta prisilio na seksualni odnos kojem se ona protivila, također koristeći se činjenicom da joj je bio nadređen.

Komentara 22

ĐU
Đueo
15:35 30.03.2018.

Trebalo joj 7 godina da shvati da je seksualno iskorištena??? E...sad,da li je umno zaostala ili gospoda nisu ispunili svoj dio dogovora.

DU
Deleted user
13:09 30.03.2018.

Ne razumijem, silovali su je ili?Ako su vršili mobing onda ih se optuži za mobing i seksualno maltretiranje pa i pod cijenu otkaza.Ne znam kako drukčije možeš nekoga prisiliti na seksualni odnos osim silovanja.Mogla je i dalje pružati usluge ako je dosada ili ne znam što je toj ženi bilo u glavi.Pa ljudi moji moramo imati i neko dostojanstvo ako već ta dvojica i slični nemaju....Znači meni šef ili gazda kaže skoči sa mosta ja skačem, ne znam što reći više....

DU
Deleted user
13:53 30.03.2018.

jesu li i ta dvojica bili na prosvjedu protiv Istanbulske? ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije