Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična krađa

Dvojica iz svadbe ukrali "policajca"

maketa
Arhiva VL
13.10.2010.
u 14:20

Varaždinska policija podnijela je kaznene prijave protiv dvojice muškaraca starih 20 i 30 godina s novomarofskog područja.

VARAŽDIN – Varaždinska policija podnijela je kaznene prijave protiv dvojice muškaraca starih 20 i 30 godina s novomarofskog područja zbog krađe.

Sumnjiči ih se da su još 27. kolovoza ove godine oko 18.30 sati na državnoj cesti D-3 u Presečnom ukrali maketu policajca postavljenu radi prevencije prometnih prekršaja na toj dionici. Riječ je o maketi policajca s laserom u prirodnoj veličini, kakve je varaždinska policija postavila na pojedine dionice. Dvadesetogodišnjak se vozio autom u svadbenoj povorci i zaustavio se pokraj makete, a 30-godišnjak ju je uzeo i stavio u auto. Potom su nastavili vožnju prema Varaždinu do restorana u kojem se održavala svadbena svečanost. No, kako su maketu policajca postavili kod ulaza u restoran u kojem se održavala svadba, a policija je imala dojavu o tome, ubrzo su na svadbu došli i "pravi" policajci i oduzeli svoga "plastičnog kolegu".

Iako su se dečki, pretpostavlja se, htjeli samo malo našaliti, ta će ih šala ipak skupo stajati. Naime, kazne za takvu krađu mogle bi ih stajati čak od tri mjeseca do tri godine boravka u zatvoru.

Ključne riječi

Komentara 3

US
Uman SS
09:10 14.10.2010.

HA HA HA !!!!!!!! Kak su \"inteligentni\" naši MUP-ovci niš čudnog da otpelaju i živog pandura!

Avatar _Hedon_
_Hedon_
21:19 14.10.2010.

Ma tko ovo moze tretirati kao kradju, koji sud i u kojoj drzavi? Proporcionalno ovoj kradji nase politicare bi trebalo dozivotno na Goli otok

Avatar _Hedon_
_Hedon_
21:20 14.10.2010.

Jedino ako kartonskom policajcu nisu dali jesti i piti u svatovima, onda to zbilja nije u redu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije