Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad na vaterpoliste u Splitu

Dvojica huligana u pritvoru, treći pušten na slobodu

Napali igrače Crvene zvezde
Dalmatinski portal
12.02.2019.
u 08:41

Dvojica pritvorenih napadača već imaju posvijest nasilnog ponašanja i kaznene prijave

Dvojici 25-godišnjaka sudac istrage odredio je jednomjesečni pritvor, a 23- godišnjak je pušten na slobodu, nakon što je Županijsko državno odvjetništvo u Splitu donijelo rješenje o provođenju istrage protiv sve trojice zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo razbojništva, kazneno djelo teške tjelesne ozljede u pokušaju u svezi zločina iz mržnje.

DORH je ustvrdio kako postoji osnovana sumnja da su okrivljenici 9. veljače 2019. oko 13,35 sati u Splitu postupali zajednički i dogovorno na način da su u ugostiteljskom objektu pristupili trojici mladića i zbog izrazite netrpeljivosti prema osobama druge nacionalnosti više ih puta udarali šakama i nogama te palicama i drugim neutvrđenim predmetima po tijelu nazivajući ih pogrdnim imenima.

Opisano je kako su dvojica napadnutih sportaša pobjegla, treći je skočio u more i pod prijetnjama skinuo klupski dres i dao ga napadačima koji su nakon toga pobjegli. Dvojica pritvorenih napadača već imaju posvijest nasilnog ponašanja i kaznene prijave, a treći je pušten zbog toga jer do sada nije kazneno prijavljivan.

Ključne riječi

Komentara 8

VE
verrmaj
21:38 12.02.2019.

Samo vi njih pustajte to su nestasni mladi ljudi koji ce za pet ili deset godina nekoga ubiti i opet nikom nista a nit smiju biti kaznjeni zato sto su oni veliki hrvati sa njima se mnogi ponose ,da se mene pita sve takove treba strpati iza resetaka najmanje pet godina tako imaju vremena za razmisljanje !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije