Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Budni policajci

Dvojica Brazilaca pokušala ilegalno ući u Sloveniju

granica
Petar Glebov/Pixsell
28.04.2011.
u 15:34

Brazilcima slovenska policija nije dopustila ulazak u svoju zemlju pa su nakon nekog vremena krenuli kroz šumu

Jučer u podne u blizini graničnog prijelaza Pasjak policija je spriječila dvojicu državljana Brazila u pokušaju ilegalnog prelaska državne granice. Brazilcima, starim 33 i 29 godina, prethodno je slovenska policija zabranila ulazak u Sloveniju, odakle su namjeravali krenuti dalje prema Italiji. Nisu se obeshrabrili pa su još jednom pokušali prijeći granicu, ovoga puta kroz šumu u blizini graničnog prijelaza, no tu ih je zatekla naša granična policija i privela na kriminalističko istraživanje. Ustanovljeno je da jedan od njih, 33 godišnjak, ima zabranu ulaska u zemlje Europske unije do 2013. godine. Protiv obojice odmah je pokrenut upravni postupak te su protjerani iz Hrvatske na rok od godinu dana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije