Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSTITUCIJA

Dvojac podvodio djevojku, a u dva mjeseca su zaradili 108.000 kuna

prostitucija
AFP
03.04.2010.
u 11:42

Ana E. objavljivala je oglas i nudila seksualne usluge prostitutke, a Darijo B. bio je zadužen za vožnju djevojke.

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističku obradu nad Darijom B. (31) i Anom E. (55) zbog podvođenja 26-godišnjakinje tijekom listopada i studenog 2009. U tih dva mjeseca zaradili su oko 108.000 kuna.

Kako je izvjestila policija Ana E. objavljivala je oglas i nudila seksualne usluge prostitutke. Cijena bi bila veća ukoliko bi prostituka dolazila u stan mušterije, 1000 kuna za sat vremena, odnosno 600 kuna za pola sata. Dvojac je vodio evidenciju o pružanju usluga.

Novac su osumnjičenici po pola dijelili s djevojkom. Darijo B.  bio je zadužen za vožnju djevojke. Ana E. uhićena je 31. ožujka u stanu u Podsusedu, a uhitio ju je policajac tijekom nuđenja seksualnih usluga pa je zaradila osim kaznene prijave za podvođenje i prekršajnu pijavu te je dovedena na Prekršajni sud u Zagrebu.

Oboje su poznati policiji od ranije zbog podvođenja, a Darijo B. prijavljivan je zbog prijetnji i droga. Njemu je policija u mercedesu C 220 pronašla teleskopsku palicu pa je prekršajno prijavljen zbog prekršaja zakona o oružju.

 

Komentara 4

Avatar Patton
Patton
13:06 03.04.2010.

Izgleda da su imali sporazumni poslovni odnos sa čisto zadovoljavajućom podjelom prihoda. Da je država dobivala svoje namete iz prihoda nebi bilo niti kaznenog progona. Pa makroi i kurve se međusobno u potpunosti razumiju zar ne? Glavno da si međusobno ne konkuriraju.

BI
bizzwizz05
12:32 03.04.2010.

prostitutka, makro i \'\'prijateljica\'\'. čini se kao društvo iz snova za neki Almodovarov film.

JO
joco
22:07 03.04.2010.

bas tako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije