2 23°C
 • Stevo_Horvat:

  Leftardi ne priznaju rezultate demokratskih izbora. Sada će malo u prdekanu. Nadam se skupa sa onom ženom zlostavljača pripravnica.

 • jadranskomore:

  2 Demokratska Terorista htjela smjenit novoizabranog Prezidenta amerike Mistera Trampa, goni te komuniste zvane demokrati goni je goni moj Prezidente.

 • Avatar Jura z bregov
  Jura z bregov:

  Jesenti milu bigulicu, drmatična vijest o ni više ni manje nego državnom udaru u SAD-u, inače najuređenijoj i najstabilnijoj državi na svijetu, kao da je riječ o kakvoj banana republici. Tja, kaj se more. Što se babi htilo to joj ... prikaži još! se i snilo. Taj neprobavljivi Trump Donaldino zbilja je velik trn u oku globalnim (a time i našim) ljevičarskim i liberalnim spodobama svih boja i nijansi. A politika toga mrskog Donaldia, ako ništa drugo, u samo dvije godine njegova mandata pridonijela je otvaranju tri milijuna novih radnih mjesta u SAD-u. Ako se u omjer stavi populacija i SAD-a I Hrvatske (265 : 4 milijuna), ispada da je u posljednje dvije godine u Hrvatskoj trebalo biti otvoreno oko 45 tisuća novih radnih mjesta. Gdje su ta radna mjesta, to više što Vladi njegove banskodvorske ekscelencije Andrjuše P. ne prijeti nikakva opasnost od državnog udara jer je stabilna toliko da nas od te stabilnosti boli glava?

Još iz rubrike Vijesti

Maslinovo ulje kontinenta

Zarada od uljane repice bolja nego od pšenice, no treba sve više pesticida

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro održao koncert povodom Dana općine
Proslava Dana općine

Škoro odradio prvi koncert nakon objave kandidature, otkriveno koliko su mu platili

13
Andrej Plenković na svečanom obilježavanju Dana hrvatske diplomacije
Premijer Plenković:

'Važna odluka Hrvatskog sabora o proglašenju suverenosti i samostalnosti Hrvatska'

2