Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Prvorazredni skandal'
Povratak na članak

Tko je tri godine pljačkao grobnicu iz željeznog doba: 'Dečki su tražili zlatnu kočiju'

Za pljačku grobnice iz željeznog doba optužen šaman iz Podravine.

Komentari 19

Avatar Illyricum8
Illyricum8
21:32 09.12.2019.

ovi vazni dan 25.12 je inace dan na koji se obiljezava nas drevni kult Sol Invictus i taj dan triba bit svecanost na kojoj se triba prisjetit drevnijeh dana slave i kovati planovi kako povratit ono ca nam je Turski osvajac na nasem Haemus Monsu i Anatoliji ukra i prisvojija. to je dan na koji triba mislit kako ubit i unistit Turcina potpuno i gonit tog centralno-azijaskog agresora njihovoj nativnoj zemlji Mongoliji.

VL
Avatar miyamoto
miyamoto
20:06 09.12.2019.

Bježite od" najboljeg Adventa", uznemirenosti blagdanske i X-MAS-a, jer đavao je zaogrnuo plašt svjetla i šušura i želi čovjeka odvratiti od jaslica, Božića i mira

VL
ČR
črnamatizemla
23:27 09.12.2019.

Hura bravo tako je meni žuti a ovom koji ne prestaje vrijeđati kajkafskog Slovinskog čovika jer je u svojoj glavi potomak ne znam koga nosača plati s grožđem ili mahača palminom lepezom ili perača gaća cara Dioklecijana komentari ostaju!

VL
Avatar Illyricum8
Illyricum8
20:49 09.12.2019.

predsjeciki kandidat kajkafski Slovenski covik pa pljacka grobnice u slobodno vrime. ahahahahaha a dobro, visoka je to kultura, no samo je pitanje kakva je to kultura kajakfska i kakvi je ti grad iz medjumurja "vrelo kulture." culi smo svi za kulturu snobizma. takodje postoji kulura lazi ka i kultura ulizistva i ja mislin da je ovdi upravo o tijem "visokijem" kulturama ric.

VL
Avatar Illyricum8
Illyricum8
21:06 09.12.2019.

zaboralija san spomenut najvazniju "kulturu" koju san ja primjetija da se Slovenski kajkafski svit kod nas istice, a to je kultura oponasanja. ovi kajakfski svit Slovensko-Slavenski se zaista tom kulturom najvise istice; naza su to bili Austrijanci a u novije vrime Anglo svit sa svojon kulturom koju je ovi narod adoptira i koju oponasa u svemu. emuliranje i oponasanje je zaista prva i osnovna "kultura" kojom se kajakfski svit stajerske, koruske i ostalijeh Slovenskijeh zemalja odlikuje, a prate je "kultura" snobizma, kmetstva i ulizistva. i kako je takvi svit dosa na ideju da posjeduje neku kulturu je cudo jedno.

VL
RM
rmwiesel
19:26 10.12.2019.

Podizanje optužnice je očajnički čin zataškavanja. Ja u potpunosti razumijem paniku i strah od kazne Načelnika Predraga Benčića i Saše Vrtarića koji vodi slučaj "Jalžabet" Nakon što su primili moje preporučeno pismo u četvrtak,nisu u panici znali oćito drugačije nego ponoviti kazneno djelo po članku 304.Kaznenog Zakona! Odgovor na: Broj: 511-14-01/2-4/21-2019 Varaždin,13.rujna 2019.godine NAČELNIKU UPRAVE Predragu Benčiću Ulica Augusta Cesarca 18 42 000 Varaždin Poštovani,Vaš odgovor na moje pritužbe usmjerene prema nezakonitom radu Vašeg djelatnika Saše Vrtarića, potvrdio je u potpunosti moje tvrdnje o organiziranom kriminalu unutar policijske uprave Varaždin. Čime je kroz prikrivanje ujedno dokazana Vaša umješanost kroz zapovjednu odgovornost u spomenutom nedjelu i krivnja time u potpunosti potvrđena. Kriminalna djela Saše Vrtarića po članku 304.točka 2.Kaznenog zakona sada više nije moguće zataškavati jer su dokazana kroz optužnicu K-DO-376/19-2 Varaždin,18.rujna 2019.KB/NH. Dakle 5 dana nakon Vaše navodne provjere i potvrde da je sve po zakonu, sastavljena je optužnica koja se temelji na lažnim dokazima jer se oni ne poklapaju sa doista oduzetim predmetima sa popisa pretrage moje kuće. Po zapovjednoj odgovornosti krivi ste za radnje svojih djelatnika koja poprimaju sve veće i katastrofalne razmjere i time štete u velikoj mjeri ugledu policije...

VL
PR
prokurator
22:00 09.12.2019.

ma kakvo željezno doba, to ne postoji, moj župnik kaže da su tada još živjeli adam i eva, a ovo što su pljačkali su naravno grobovi hrvackih bojovnika kojih je milijun mučki ubijeno. da.

VL
GR
gragakarlovac
21:45 09.12.2019.

Opet ovih majstori koji vide nešto loše u Božičnim lampicama!? Samo zato kaj je Zagrebački advent pod pokroviteljtvo divljaka ne znači da je ostatak države u krivo

VL
Avatar Illyricum8
Illyricum8
20:55 09.12.2019.

a ima li di podataka pa da vidimo o kakvome povisnom otkricu je ric, jer koliko vidin tu se radi o nekome hastatskom knezu stajerske koruske i ostalijeh Slovenskijeh zemalja i nekome halstatskom knezu koji je bija po prilici Germanac (prema poriklu rici) a ovi keltski i Slavenski zivalj su bili nj ponositi kmeti koji su se u medjuvrimenu u nedostatku suzanjstva svon gospodaru toliko umislili i infisati kako su ka oni neka "visoka kultura." niste vi nikakva kultura altroke nekakva visoka. germanac ima zaista visoku kulturu i on je to svojijem kulturnijem radom i stvaralstvon dokaza, ali Slaven, ovi stajerski i koruski ka i oni nj svit ovdi kod nas toga nima ni u tragovima.

VL
Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
23:40 09.12.2019.

Kad živiš na prostoru di plug izbaci arheološki nalaz dogodi ti se da na svoju oranicu nemožeš godinama a kad arhelozi konačno dođu date im s tavana iskopine i odu. Koplja, noževi, ploče,kopče...donesete i date muzeju i dobijete policiju za vrat

VL
OB
ObrenM
19:37 09.12.2019.

Dali se se tu nasao i ugledni HDZ-eov saman,koji je u Karlovcu pocastio sljedbenike,cajom od bunike.Obzirom da je malo pogrijesio u doziranju jedan njegov sljedbenik nas je napustio.Nikad nije odsluzio zasluzeno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.