Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODREĐEN ISTRAŽNI ZATVOR

Dvojac kod Zadra sustanara tukao i stavljao mu nož pod vrat

Policija - Ilustracija
Foto: Ilustracija/Pixabay
07.04.2020.
u 09:12

U alkoholiziranom stanju i u cilju da ustraše oštećenika, najprije su ga vrijeđali, a potom prijetili ubojstvom držeći mu nož pod vratom

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je 2. travnja 2020. ispitalo dvojicu privedenih državljana Republike Srbije (1983. i 1991.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv osobne slobode prijetnjom.

- Postoji osnovana sumnja da su osumnjičenici 31. ožujka 2020. u jednom mjestu pored Zadra, u stanu kojeg koriste kao podstanari zajedno sa oštećenikom (također državljanin Srbije) u alkoholiziranom stanju i u cilju da ustraše oštećenika, najprije ga vrijeđali, a potom mu prijetili ubojstvom držeći mu nož pod vratom, nakon čega su ga udarali po glavi i tijelu. Kad su na mjesto događaja došli policijski službenici, osnovano se sumnja da su obojica osumnjičenika ispred kuće ponovno zajedno fizički napali oštećenika i prijetili mu, a sve navedeno je kod njega izazivalo osjećaj straha i uznemirenosti.

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv dvojice osumnjičenika zbog opasnosti od bijega što je sudac istrage prihvatio te osumnjičenicima odredio istražni zatvor - istakli su iz DORH-a. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije