Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća

Dvogodišnje dijete upalo u stroj za kukuruz, amputirali mu šaku

dijete, kukuruz, šaka
Marko Jurinec/PIXSELL
05.10.2010.
u 12:37

Dijete se nalazilo s roditeljima u prikolici kada je palo u radni stroj, gdje su mu gumeni valjci zahvatili šaku desne ruke.

U Martinuću na ludbreškom području u nedjelju oko 16 sati dvogodišnje je dijete palo u radni stroj za čišćenja klipova kukuruza, izvijestili su iz varaždinske policije. Djetetovi roditelji, baka i djed čistili su i pospremali kukuruz. Klipove su iz prikolice ubacivali u radni stroj za čišćenje iz kojeg je kukuruz dalje metalnim elevatorom transportiran u spremište.

Dijete koje se nalazilo s njima u prikolici  palo je u radni stroj te su mu gumeni valjci zahvatili šaku desne ruke.

Dijete je prevezeno u koprivničku bolnicu odakle je prebačeno u KBC Rebro u Zagreb, gdje mu je amputirana šaka desne ruke.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
13:46 05.10.2010.

Bogec, ali bar živ ostao. ALi mi na jetra idu te babe anemične, mislim moja je baba i volim je i sve ok, i derem se makni dijete makni dijete od ceste, stroja, psa, onda se baba duri ma dobro je dobro je pazim na maloga, pazim, ma kada si star i malo popiješ nemožeš ti više ništa refleksi ko krepana krava, a dijete zvrk, sada je tu, sada ga nema.

FE
Felicijen
15:22 05.10.2010.

Pa dobro što tako malo dijete radi s njima na njihovom poslu?! Dobro da mu još nisu dali i da vozi traktor! \"Vidiš kako imam pametnog malog! Već vozi traktor a još ni ne puši niti ne pije!\"....

ME
MelindaG
17:28 05.10.2010.

Slažem se da dijete ne bi trebalo biti blizu strojeva, ali djeci koja žive na selu, a roditelji im se bave poljoprivredom, strojivi su svakondevnica od rođenja.. Najlakše je sad komentirati kad se nama nikom ništa nije dogodilo, al mislimm da su roditelji krivnjom koju sad osjećaju već dovoljno kažnjeni. I bez naših komentara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije