Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesretni slučaj

Dvogodišnjaku naprava za uništavanje voluharica raznijela šaku

Hitna pomoć
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
18.05.2016.
u 11:02

Dijete je uspjelo skloniti keramičku pločicu kojom je bila pokrivena i uzeti mehanizam koji sadži streljivo i manju količinu eksploziva.

 Dvogodišnji dječak iz Budančevice kod Đurđevca ozlijedio se sinoć oko 19.30 sati napravom za uništavanje voluharica. Kako doznajemo u policiji, naprava je bila smještena u kanalu u dvorištu obiteljske kuće. Dijete je uspjelo skloniti keramičku pločicu kojom je bila pokrivena i uzeti mehanizam koji sadži streljivo i manju količinu eksploziva.

Tada je došlo do aktiviranja eksploziva i dječaku je raznesena šaka. Prevezen je u bolnicu s teškim ozljedama, ali izvan opasnosti po život. Policija događaj tretira kao nesretni slučaj i neće provoditi dodatnu istragu.

>> U eksploziji petarde ozlijeđen dječak (13), amputiran mu prst desne ruke

Komentara 4

Avatar nekakav
nekakav
11:13 18.05.2016.

strašno! radi jednog miša, štakora, krta, dijete invalid do kraja života.

BI
Biker
13:50 18.05.2016.

Pa cijela ova nacija je invalid jer ima svaka vlada ,svejedno koja , kad dodje na vlast postavi dinamit ispod plocice .. to su svicarci , Ina-Mol , porezi,nameti ,prirezi,rezovi ...

DU
Deleted user
12:10 18.05.2016.

Nesretan slučaj! Glupost!! Nepažljivo postavljanje "naprave" roditelja! Proizvođač je u uputi napisao da se mora onemogučiti pristup trećim osobama! Keramička pločica??? To sigurno nije!! To je nanošenje teških tjelesnih ozljeda!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije