Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBOŽAVAJU GA

Dvogodišnji kuhar opet u elementu, pogledajte kako je 'izblamirao' majku

Screenshot
02.10.2020.
u 19:00

Neodoljivi mališan time je ponovno zapalio društvene mreže gdje za njega pišu da je urnebesan, genijalan...

Dvogodišnji dječak Cade iz Velike Britanije vjerojatno je najmanji šef kuhinje, ali već broji stotine tisuća obožavatelje koji na društvenim mrežama prate njegove kulinarske avanture. 

Kako se navodi u opisu njegova Instagram profila, ovaj 'mini kuhar' uživa u kuhanju gotovo kao što uživa i jesti, a upravo je njegova neodoljiva želja da pojede sve sastojke koji mu se nađu pod rukom ono što nasmijava mnogobrojne pratitelje i što mu je donijelo slavu. Nakon što je video u kojem kuha s bakom pregledan više od 30 milijuna puta na Facebooku i Twitteru, emisija This Morning koja se emitira na ITV-u odlučila ga je videopozivom uključiti u svoju emisiju, a njegova reakcija tijekom uključivanja postala je novi viralni hit.

Naime, usred prijenosa dvogodišnjak s čarapama na rukama uhvatio je majku za grudi i veselo vikao "Mamine sise". Neodoljivi mališan time je ponovno zapalio društvene mreže gdje za njega pišu da je urnebesan, genijalan...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije