Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo u Maroku

Dvije turistkinje pronađene mrtve na planini

planina
Peter Endig/DPA/PIXSELL/Ilustracija
18.12.2018.
u 06:39

Turistkinje su pronađene na izoliranom području na putu do najvišeg vrha sjeverne Afrike - Toubkal, a na vratu su imale rane nanijete noževima

Dvije turistkinje iz Norveške i Danske pronađene su u ponedjeljak mrtve na planini Atlas u središnjem Maroku, priopćilo je marokansko Ministarstvo unutarnjih poslova.

Ministarstvo unutarnjih poslova navodi da su turistkinje, koje su pronađene na izoliranom području na putu do najvišeg vrha sjeverne Afrike - Toubkal, imale rane na vratu nanijete noževima. Iz tog ministarstva je i priopćeno da je policija otvorila istragu kako bi se otkrile okolnosti tog "kriminalnog incidenta", ali bez davanja dodatnih pojedinosti.

Toubkal je popularna trekking i pješačka destinacija za ljubitelje šetnje i planinarenja, a nalazi se 82 kilometra južno od Marakeša, turistički najznačajnijeg grada u Maroku.    

Ključne riječi

Komentara 4

AL
altruist
07:33 18.12.2018.

vVerojatno isle maziti poskoke. Nevjerojatno koliko su ljudi danas sa zapada miljama od stvarnog zivota.

MO
morejeslano
09:27 19.12.2018.

"Na vratu su imale rane nanijete noževima" eufemizam za zaklane. Tradicija religije mira!

NP
npravednost
17:35 21.12.2018.

Točna informacija : dvije turistkinje su u blizini marakeša ubijene od strane islamista tako da su im odrezane glave. Islamisti su objavili i video koji se može naći na webu. Podsjetimo, u marakešu je prije tjedan dana održana un konferencija kojom će se ovakvima olakšati ulaz u europu a i u hrvatsku - pošto je i hrvatska prihvatila tzv. Marakeški sporazum. Bravo guske !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije