Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nitko nije ozlijeđen

Dvije prometne nesreće na A3: Stvorila se kolona duga šest kilometara

Screenshot/Google Maps
23.04.2021.
u 17:50

U jednoj prometnoj nesreći sudjelovalo je šest vozila, a u drugoj su sudjelovala dva vozila

Na autocesti A3, između Velike Kosnice i Ivanje Reke, danas oko 16.30 sati dogodile su se dvije prometne nesreće

U jednoj prometnoj nesreći sudjelovalo je šest vozila, a u drugoj su sudjelovala dva vozila. Nitko nije ozlijeđen, a promet se odvija usporeno. Očevid je u tijeku.  

O prometnim nesrećama izvijestio je i Hrvatski autoklub (HAK) koji je naveo kako se stvorila kolona duga šest kilometara

- Zbog prometnih nesreća u kojima je sudjelovalo više vozila na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Jakuševec i Kosnica u smjeru Lipovca vozi se usporeno u koloni dugoj oko 6km. Molimo korisnike za oprez i strpljenje, navode iz HAK-a. 

Ključne riječi

Komentara 1

SA
sanikol
09:18 25.04.2021.

U ovakvim slučajevima treba razlikovati nesreću od nezgode. Nesreća bi bila da ima teško povrijeđenih ili mrtvih ali ovako.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije