Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
9 1°C
 • Avatar putnik83
  putnik83:

  Ni riječ o incidentu u istočnoj Hercegovini? Čovjeku su provalili u kuću,pokušali otet lovačku pušku,u nužnoj obrani ubio je jednog od "ekonomskih migranata".

 • Avatar Syssko
  Syssko:

  Malo se zaigrali profesori i inženjei, ništa opasno... U Bosni također jedan "inženjer" upucan kada su njih 10 provalili u čovjekovu vikendicu, u borbi da vlasniku kuće otmu pušku ona je opalila... To čeka i nas, hvala Božinoviću... Hvala Kolinda ... prikaži još! što si poslala našu vojsku u Afganistan a granice nam okupirane!

 • Avatar putnik83
  putnik83:

  Devetorica bivših pripadnika Islamske države do kraja tjedna trebala bi bit deportirana u BiH. Radi se o najekstremnijim pojedincima,vođama elitnih postrojbi ISIL-a. Na popisu osoba koje će biti deportirane nalaze se: Armin Ćurt, Senad Kasupović, Jasmin Keserović, Emir Ališić, Miralem ... prikaži još! Berbić, Hamza Labidi, Muharem Dunić, Emir Markota i Armin Dželko. Jasmina Keserović iz Zavidovića poznat je iz nekoliko propagandnih video snimaka Islamske države u kojima je pozivao na ubijanje kršćana. Posljednji takav pojavio se u lipnju 2016. godine. “Ustanite muslimani. Ubijajte kršćane i njihove sluge. U njihovim gradovima i državama. Postavljajte im eksploziv pod njihova auta, u njihove kuće, u njihove urede. Ubijajte ih snajperima i prigušivačima, ubijajte ih onako kako ste u mogućnosti, pa makar to bilo i nožem“, govorio je u video-poruci džihadist Keserović. Armin Dželko u Siriji je ratovao pod imenom Abdulah Rus. Bio je pripadnik jedinice Komandosi kojom je zapovjedao bh. državljanin Bajro Ikanović koji je poginuo u Siriji. Dželko je boravio na području Rake gdje je i zarobljen. Muatesim je bilo ratničko ime Senada Kasupovića. I on je bio pripadnik jedinice Komandosi Bajre Ikanovića, koja je poznata i pod imenom El Akas - piše Žurnal u BiH. Čeka nas sve skupa divna budućnost.

Još iz rubrike Vijesti

Šefica sindikata umirovljenika Jasna Petrović već je prosvjedovala zbog cenzusa
Indeksacija mirovina

Rekordne povišice školstvu i zdravstvu donijet će 2020. mirovine veće 100 kuna

Domovinski rat - Zapadna Slavonija
DOMOVINSKI RAT

'Nismo očekivali da će četnici napasti bolnicu u kojoj su bili i Srbi. Spašavali smo ih'

Istraživanje o izborima
Istraživanje

Grabar-Kitarović danas bi dobila 27,4 posto, Milanović 24, Škoro 23

153